Gå til hovedinnhold

Barnebursdag til ettertanke..

Denne helgen står i bursdagsfeiringens tegn. Lille prinsesse skal feire 8 årsdagen sin og mamma muffins bekymringer går i retning av antallet kaker, muffinsmannens valg av TORO Orientalsk gryte (!) til kveldens voksenbesøk...og bordduken som ikke vil slippe de to brune sauseflekkene tross gjentatte vaskeforsøk med diverse midler. Til morgendagen må også leker forberedes. En klar favoritt er klassikeren "kaste vannballonger på pappa". Den er like vellykket hver gang. På Ballonggalleriet  fant vi også en pinjata. Trikset her er å klippe et litt større hull i den og putte hele godteposer nedi - ikke løst (innpakket) smågodt og confetti. Det gjorde vi en gang. Da ble det full krig og minst en skrikende unge som ikke fikk noe som helst i kampens hete. I år slår vi til med bursdags kiosk også. Så får vi se da. Ble fortalt i går at også dette var misslykket i guttebursdag da enkelte ble utsatt for ran og sto igjen ribbet for lekepenger. Hvem har sagt at barndommen er lyserosa?


Denne står klar til å bli hengt opp i taket :) 


Eldste datter har produsert skilt til bursdagskiosken. Så får vi håpe den ikke blir ranet ! ;))Ca 14 glade jenter kommer i morgen. I hvertfall håper jeg at de alle er like glade. En av dem vet jeg nemlig at kommer men der mor har gitt en melding om at hun ikke har penger til å kjøpe bursdagsgave før neste uke. Sånt kan skje den beste. Faktisk kunne det skjedd her i huset også hvis bursdagen kom på et riktig så ubeleilig tidspunkt. Heldigvis er mor så tøff at hun sier fra om dette istedet for å holde ungen hjemme slik mange ville gjort. Det viktigste er tross alt at jenten dukker opp! Egentlig har jeg lyst å si at de slettes ikke behøver å kjøpe noen gave, muffinsprinsessen "drukner" jo i gaver likevel...men det må de få lov til å bestemme selv. Uansett. Slike beskjeder gir rom for ettertanke. Og kan bidra til å sette våre hverdags "problemer" i perspektiv.

God helg. 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.