Gå til hovedinnhold

Oppussing og tanker

Det er lenge siden forrige blogginnlegg. Faktisk er det slik at fru Muffins har vurdert å avslutte hele blogge-prosjektet for godt. Ikke fordi det tok så mye tid, men fordi fruen ikke helt vet hva hun vil med bloggen sin som opprinnelig var ment å være et sted å samle inspirasjon og ideer og kanskje få noen tilbakemeldinger på hva som er bra og mindre bra - på interiørfronten.  Og det har jeg jo fått... :)

Når en blogger slik fruen har gjort i halvannet år, er det lett å miste "tråden". Plutselig blir bloggen brukt som en kanal for meningsytring med hensyn til ting som ligger langt utenfor temaet interiør. Fru Muffins vurderte derfor å begynne med blanke ark igjen. Og utelukkende skrive om interiør. Og slutte å skrive om alle andre temaer som sure folk på bussen, hundehold og barn. Men det er ikke lett. Og det er så mange hummer- og kanari blogger i BloggLandia. Noen steder - selv om kategorien er interiørblogg må man faktisk lete etter noe som har med interiør å gjøre og istedet pløye gjennom uendelige sider om en eller annen unge, a la mammalykke. Da er jo de såkalte  "mammabloggene" mer ærlige tross alt. Selv om ungen er i kategorien veskehund eller tilbehør på armen slik avisene skrev her i uken. For det er jo trendy å ha barn, spesielt med en kopp caffe latte i den andre hånden.

Fru Muffins for sin del skal forsøke å holde seg litt mer innenfor temaet interiør i fremtiden og velger å beholde bloggen som den er med de tidligere innlegg om både det ene og det andre.

I øyeblikket er det nok et oppussingsprosjekt under oppseiling i muffinshuset. Begge jentene sover på ett soverom mens det andre er klart for make-over.  Eldstejenten vil ha "USA" stil som hun kaller det. Mor kaller det kanskej noe i retning av Hampton-style. Med flagg og hvite gulv.
Lett å kopiere stilen også til en litt billigere penge. 

Dette sengeteppet er fra Lexington. Det er heldigvis utsolgt og hadde en pris på 6395 (!).  

hvitmalte gulv er friskt og lekkert

Kommentarer

 1. Lykke til med opppussing av jenterom og videre bloggprosjekt, det florerer i kjedebutikkene av slike USA effekter, så ja mulig til "billig" penge. Ellers er det nok som du sier vanskelig å blogge over tid vil jeg tro og den tråden, dersom det må være en slik tråd, og enig i mye sagt om Blogglandia:) Mammablogger og særlig helseblogger være seg en omstridt sykdom eller LCHF har liksom den røde tråd i temaet og opphetet kamp i det offentlige og blir selvdrevne. De første helst i egenskap av barnet/barna, etterhvert alt rundt, men er jo en grense der også når poden ber mor om å flekke seg ut av det private rom. Du har nå uansett en ironisk & vittig & kritisk tone uansett hva tema er og det gjør at det skiller seg ut til det fornøyelige å lese. Så lykke til uansett utfall. Klem;))

  SvarSlett
 2. Glad du blir;)
  Skal prøve holde meg litt merer til tema jeg også merker jeg,men litt av meg kommer nok frem om jeg vil eller ei,hihi=)
  God helg!'
  Klem Karin

  SvarSlett
 3. Hei Karin. Takk for det, at du er glad jeg blir & ditto :) Yngste datter her har nettopp plukket ut stjernetapet fra Eco Borås til sitt nye rom og da tenkte jeg på deg. (starsathome) :) Håper stjerne "trenden" holder seg lenge. Kan ha stjerner "overalt". Grensen går ved å tatovere stjerner på håndleddet slik som mange har gjort de siste årene. Det har jeg nesten brent meg på før. Var sååå nær ved å tatovere piggtråd a la Pamela Andersson i 1997. O lykke at jeg aldri kom så langt :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.