Gå til hovedinnhold

Tapeter i lange baner

Muffinsprinsessen har selv valgt denne tapeten fra Eco Borås til sitt nye romDet vil si..hun er ikke sikker på om hun vil ha blå stjerner eller rosa stjerner. Så lenge stjernene ikke er av den aller største sorten så synes mor det er greit. Sistnevnte holder en knapp på rosa. Men vi får tenke litt på det noen dager.

Det skal uansett bestilles tapet til stuen. Gnafsedyrene har gjort ende på det som er av "barokk" tapeten fra 2004 og like greit er det. Snirkel-rosene som jeg dengang syntes var sååå lekre er vi alle mektig lei av.
Med tapetbok på hjemlån hadde vi familieråd uken før påske. Det ble da besluttet at det blir en tapet fra Eco Borås sin "Tweed" kolleksjon.

http://www.e-magin.se/v5/viewer/files/viewer_s.aspx?gKey=r7835606&gInitPage=1Eco Tweed. Tapeten avbildet på forsiden er den samme som bildet under viser

Litt bruntoner og gråblått. Rolig tapet med fine detaljer.
Opprinnelig var det denne tapeten vi ønsket oss. På nært hold blir den imidlertid litt for intenst rutete for stueveggen. Kanskje i et annet rom ?  Fin er den iallefall.


Ellers så går fru Muffins rundt og venter i spenning om dagen på boksen med kalkmaling som ble vunnet i konkurransen hos Franciskas vakre verden Kalkmalingen kommer fra Edda interiør. Boksen blir å betrakte som en prøveboks, og er resultatet vellykket blir mer maling innkjøpt :)

For resultatet, vent og se ;)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.