Gå til hovedinnhold

NextGentel I love U !

Der omsider var muffinshuset på nett igjen. Takket være NextGentel som har lagt seg i selen for å finne en løsning. Påske eller ikke. Men nå er jo påsken passert for flere dager siden. Er det for sent nå, eller er det fortsatt mulig å vise litt hytteliv? Rart med det, når vi kommer tilbake fra påskeferie er det som om skiene aldri har eksistert. Da er det hagemøbler vi er på jakt etter. Men ikke her i gården. Her må hagemøblene pent vente til terrasse er beiset og malt. Og det kan jo ta sin tid. Så derfor er fru muffins fortsatt i hytte-modus. Litt i allefall.

Påskeferien ble brukt til litt ansiktsløfting på hytten. Med et spann Lady interiørbeis og litt dårlig vær er det utrolig hvordan ubehandlet furu kan skifte karakter. ...Bare se :)

Stigen til hemsen fikk et strøk interiørbeis i fargen "valnøtt".Bilde over: Her har døren fått et strøk med interiørbeis. Et hett tips som jeg har fått i løpet av påsken er at Herdins pulverbeis er bedre på ubehandlet furu. Dørene "slurpet" i seg beisen og resultatet på denne første ble litt ujevnt. 
Trappen skal få et lyst teppe, det samme skal rommet innenfor døren få etterhvert. 

Lysekronen i taket ble innkjøpt på Living før påske. Var litt spent på hvordan denne ville trives sammen med litt "røffere" interiør men tror det blir bra når vi får beiset alle gulvene litt mørkere. 


Her er ikke påskebordet ferdig dekket enda...
Og til slutt et bilde av påskefrokosten. Og billig morro.
Rosa  og gule egg gjorde stor suksess denne påsken. Og forble et påskemysterie for de aller minste.
Tenk at det går an å få så mye nesten gratis morro av noen flasker konditorfarge B-)
Kommentarer

 1. Godt jobba, flott resultat :) Stilig med knallrosa egg! ME LIKE!

  SvarSlett
 2. Ble veldig fint!! :) Herdins Oljebeis er lettere å få ut/inn med jevn og dyp glød, større fargemetning. Jeg bruker fille (chiffonet). Dessverre kommer den kun i små bokser men er drøy. Farger kan blandes f.eks teak og provance, eller lys eik kan likne valnøtt, de har kommet med en aldringsfarget (grålig/oxydert) som kan blandes eller legges som topplag om ønsker den effekten. Malerforretning i Vågsbunnen er flink og har prøver. Men Jotuns er og fin, prøvd med fille og ikke kost/pensel? Er jo vannbasert olje og bør kunne gå. Men suger nok mer i tørt enn Herdins da er olje.

  SvarSlett
 3. Kjempefin farge på døra:) Hvilken farge av Herdins pulverbeis har du brukt?
  Svar gjerne på mail: elinekristin_1991@hotmail.com

  Mvh
  Eline K. Remme:)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.