Gå til hovedinnhold

På tide å forberede advent

Årets jobb julebord avviklet i går, og en kikk på kalenderen viser at advent er allerede neste helg. Du verden så fort tiden går ! Har tradisjonen tro 3 adventskalendere å lage eller kjøpe - alt ettersom.  2 til barna og en til Herr Handy.  Sistnevnte fikk for første gang adventskalender i fjor (hadde nok sikkert sjokoladekalender da han var barn da) Fylte kalenderen med diverse nyttig og ikke fult så nyttig. Men å finne på 24 ting til en voksen Handy mann er faktisk ikke lettere enn å finne viskelær og div. annet stash til ungene, i tilfelle noen trodde det :)

En tur innom home & cottage sine nettsider  ga meg i allefall litt adventsinspirasjon til pynting i heimen samtidig som jeg fant en lampe jeg tror blir fin i stuen vår.


Hvorfor ikke fylle badet med noen fine håndduker i adventsfargen lilla? 


Lampe fra Home & cottage

Naboen har fått opp utejuletreet sitt for 1 uke siden (!) Han er klar for jul. Her i huset er vi litt mer avventende, kos med jul men føler ikke samme sjarmen med å bake pepperkaker i oktober.  Litt planlegging av julehuset er likevel gjort. Har tenkt meg en tur på Skeidar og kjøpe noen av disse fine putene og pleddene i julens farger..


Pledd og pute fra Skeidar

Men ikke heeelt i form til butikkrunde i dag, kun sofa & tvkos ;)  God lørdagskveld :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.