Gå til hovedinnhold

Panikk! Julekalender er for folk med god tid!

Ser bare at dagene renner avgårde og tross vel vitende om at første søndag i advent nærmer seg med stormskritt har jeg enda ikke greid å rote frem jule-greiene der adventskalenderene er. Føler det snører seg i magen bare med tanken på å måtte LAGE 3 stk julekalendere ( i fjor fikk faktisk hunden også, men den var det heldigvis ikke jeg som hadde ansvaret for). Panikken bare økte da fikk beskjed om at hele stativet med "Polly Pocket" kalendere som jeg så i butikken forleden var utsolgt - og det på 2 dager.

Hvorfor kan ikke ting være enkelt? Hvorfor kan ikke ungene bare godta at de får en kjip sjokoladekalender  fra Rema 1000 eller enda verre, en slik med totalt meningsløse plastikk-dingser vi barn av 70-åra måtte ta til takke med? Hvorfor? Jada. Det er så koselig så. Spesielt hvis en har mulighet til å dulle rundt i butikker fra morgen til kveld og ikke tilbringer dagen i eviglange møter og følelsen av at sjefen ser på klokken idet en smyger seg inn fra en heseblesende tur på 10 min innom shoppingsenteret for å kjøpe gave til det første av ukens 2 barnebursdager og i tillegg har 2 julepresanger i posen. Jobbe noen timer for så å rekke å smette inn døren hjemme før resten av familien Flint skal på fotballtrening. Hvorfor kan ingen lage julekalender til meg?  Jeg vil ha en sånn gavekalender fra Decleor.

julekalender fra Decleor med deilige oppmuntringer bak hver luke :)
Og en uke på spa. I fred.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.