Gå til hovedinnhold

Kanskje kjøkken blir ferdig til jul?

Herr Handy har fått malt en del i løpet av uken, selv om han egentlig ikke har tid til dette. I dag var jeg hjemme på formiddagen og fikk et inntrykk av hvordan det hvite kjøkkenet kommer til å bli. Om ikke dyr & superfiks løsning, så i allefall mye bedre enn traurig blått loslitt kjøkken. Nå gjenstår fliser, ny vask og gulv. Satser på å bli ferdige i løpet av desember.


Kjenner lysten til å forberede julen begynner å snike seg på. Fikk ihvertfall lyst å julepynte etter å ha besøkt Lexington company sine sider i dag. Fantastisk mye fint.  Dessuten veldig happy fordi jeg i formiddag ble bedt om å kjøpe en julegave til meg selv. (istedet for et gørrkjedelig gavekort) Var ikke vanskelig å bestemme seg :) For jeg ønsker meg nemlig et skjer fra Becksøndergaard av typen Frk. Wickstrøm selger. Et beige med stjerner :) 

Bildet er lånt fra Frk. Wickstøm. Nydelige skjerf :) We like :)

Så da er det bare å glede seg til jul og åpning av gaver (og huske å se veeeldig overrasket ut over at jeg jammen fikk det fine stjerneskjerfet jeg ønsket meg) ;)

Litt juleinspirasjon mens vi teller dagene mot desember...

jul hos Lexington Company.....

Kommentarer

 1. Hei du :)

  Takk for koselig kommentar hos meg!
  Fint du linket tilbake til min side når du lånte bildet.. ;) Så hyggelig at jeg har vært med å inspirere deg til å male kjøkkengulvet ditt! Gleder meg til å se resultatet :) Det er litt av en jobb...men jeg er iallefall superfornøyd!

  Ha en fin førjulstid!

  Klem fra Fru K

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.