Gå til hovedinnhold

Bråstopp for alle adventsplaner og handymann tar over roret

Riktignok var muffins frue noe sliten og frustrert over manglende kontroll på adventsforbedredelsene forleden, men at hadymann måtte ta fullstendig over hadde vel ingen sett for seg. Slik ble det likevel i år, fruen sitter her nyoperert og lite virksom mens handymann har kjøpt nisseluer med fletter på samt adventskalendere til ungene - og en adventskalender til fru muffins, ja den fra Decleor ;)  Og på toppen av alt holder han på å liste taket på kjøkkenet. FLINK & snill handymann! We like :)

Vi skulle tradisjonen tro vært på lysfesten i Bergen sentrum men får nøye oss med å se den på bt.no.
Det er på mange måter selve beviset på at julen nærmer seg med stormskritt og så vidt jeg vet nokså unikt for Bergen by. En vakker opplevelse alle burde fått lov å oppleve gang.

Et bilde fra lysfesten i Bergen tidligere år. Fantastisk stemning...


Formen tillater ikke særlig annet enn sofakos med en kopp varm sjokolade... og kanskje hvis vi er ekstra heldige vi finner adventskransen i kveld ;)


en kopp rykende varm sjokolade med krem hjelper på humøret.... :)


God helg..

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.