Gå til hovedinnhold

Hvordan skal ditt juletre se ut i år?

Hvor bevisste er dere på resultatet av juletrepyntingen og valget av pynt? Planlegger dere i forkant eller blir det med å kikke gjennom bilder av vakre trær for så å pynte treet på samme måte som i fjor og i forfjor og året før det..? Får barna bestemme pynten eller blir de skjøvet til side til fordel for ønsket om et designer-tre? En rask kikk gjennom familiens fotoalbum avslørte at her i huset er pynten riktignok tradisjonell men akk så kjedelig. Ikke store forskjellen å spore på treet fra 2001 og treet vi hadde i fjor (bortsett fra at det i fjor hadde all pynten i hovedsak på en gren slik minstedatter hadde bestemt)
Typisk juletre her i huset - dette fra 2001.
 Litt rart at det er blitt slik egentlig, for HVERT år har fru muffins liksom de samme ambisjonene om å lage Christmas tree of the Century - med den samme gamle pynten (!?) Her må vi begynne å tenke. Så i år, etter 10 år med "the same as every year, Miss Sophie" vil JEG være sjef for juletreet :) Ett år må mor få bestemme også? Før jeg går til innkjøp av litt ny pynt, for det har vi virkelig fortjent - forandring fryder må en jo tenke gjennom hva som er pent.  Må innrømme at jeg liker treet fra Better Homes and Gardens (det amerikanske) særdeles godt, kan det være "New England - style" begeistringen som tar litt overhånd? Amerikanske julehjerter og flagg blir jo kanskje litt i overkant sært.. Selv om Lexington selger disse hjertene som julepynt også her i landet.


julehjerte fra Lexington kr. 95,-Amerikansk juletre fra Better Homes and Gardens
Frostet juletre fra Martha Stewart


Tre fra Pottery BarnPastell juletre fra Martha Stewart, kanskje en idè for jenterommet ? Liker den amerikanske stilen best jeg :)
 Hvilket tre synes dere er finest?
Litt tekniske problemer i dag...håper det retter seg. Beklager.

Kommentarer

 1. Hei!
  Takk for hyggelig kommentar hos meg!
  Gøy å oppdage din blogg, koselig, og mye inspirasjon!! :-)
  Juletreet mitt har de siste årene blitt pyntet med rosa(!) som hovedfarge, med innspill av hvitt og sølv. Rødt har aldri vært min greie. Har prøvd alt mulig, men de siste tre årene har det blitt rosa. Jeg kjøper litt nytt hvert år (på januarsalg)men ting barna kommer hjem med får også sin plass på treet. De siste årene har riktignok skolegutten hatt sitt eget lille tre på rommet og hjemmelaget pynt har havnet der *kremt*... ;-)
  Av bildene du viser liker jeg spesielt det i pasteller av Martha Stewart. :-)
  HA EN FLOTT FØRJULSTID!

  Klem Karina :)

  SvarSlett
 2. Rosa høres fint ut da :) Tror nok det ultra amerikanske er finere "på trykk" enn i vår stue, men tenker kanskje white Christmas der og dorullnisser på jenterommene. Lurt med eget juletre der ja ; ) EN FLOTT FØRJULSTID TIL DEG OGSÅ. Klem :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.