Gå til hovedinnhold

En rosa muffins


Første blogginnlegg :)  Jeg er en dame på 38 år som bor sammen med herr Handy, 2 barn og verdens skjønneste hund. Vi har en enebolig som vi har drevet og pusset opp de siste 10 årene etter rom-for-rom metoden. Både jeg og herr Handy er litt sånn at vi vet hva vi vil ha og hvis vi ikke har råd til det vi vil ha der og da, så venter vi istedet. Dette er ikke alltid like praktisk. Derfor tok det f.eks. 5 år før jeg syns jeg hadde råd til å kjøpe nytt kjøleskap - fra smeg. For det var det vi ville ha. Familie og venner skjønner seg ikke på oss, de syns det må da gå an å kjøpe noe annet istedet for å vente.  Men til gjengjeld så elsker jeg kjøleskapet vårt og blir glad av å se på det hver dag. :) Her er foresten et bilde av det ....:)


Kommentarer

  1. Noen venner forstår sånt meget godt, fordi de er make selv. Venter til de får råd. Og du er veldig heldig som har en make mann med på laget ;-))Ingenting er mer konfliktdempende enn å være enige om sånt:-)

    SvarSlett
  2. Hehe, jeg har venner som gjerne spiser havregrøt ved siden av det nye lekre smeg-kjøleskapet sitt ;D

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.