Gå til hovedinnhold

Mer ideer enn penger i øyeblikket..

Bildet er hentet fra http://www.rivieramaison.nl

Både jeg og herr Handy (!) ønsker oss en slik stor tavle. En grundigere research på Riviera maison sin webside viste at det finnes slike store tavler å få kjøpt der.  Her hjemme, i butikken i Bergen har jeg ikke sett tavler av denne størrelsen, bare noen som er en del mindre. 
Størrelsen teller jo litt tross alt, ikke sant ; )  Prisen er 139 euro. Litt stress å bestille fra utlandet og et alternativ er jo å lage sin egen tavle. Loppemarkeder pleier å være full av gamle rammer og det skulle være mulig å finne noe som passer. En plate og litt tavlemaling og vips, en ny tavle ser dagens lys. Her kan det sikkert lønne seg å finne frem kalkulatoren. Tavlemaling, plate, ramme (+ tid som går med til å fremskaffe alt dette) = lønnsomt?
en slik ramme går an å gjøre om til tavle med litt arbeidsinnsats...

Da er det utvilsomt mer lønnsomt det andre prosjektet jeg har i tankene. Riviera Maison er favorittbutikk og jeg ønsker meg stort sett alt de har der. Lommeboken er dessverre ikke enig  Dette skrivebordet synes jeg er fint.. 

Bildet er hentet fra http://www.rivieramaison.nl


virkeligheten ser mer slik ut, et langt billigere skrivebord fra IKEA. Spørsmålet er om dette lar seg "jazze" opp litt? 

skrivebordet vårt fra IKEA

Planen er å bestille noen wallstickers fra Happylines.  Sengen på soverommet har allerede fått et "løft" i form av en wallsticker og ble liksom noe helt annet enn den opprinnelige kjedelige IKEA sengen:

IKEA sengen etter "ansiktsløftet"

Nå skal jeg nyte duften av grønnsåpe og rent og ryddig hus. Vaskehjelpen har vært her i dag. Hun er en liten hverdagsluksus det fulltidsarbeidende ektepar har bevilget seg hver fredag. Litt luksus også at herr Handy også er handy på kjøkkenet. Nå står han der og steker biff til oss. Gleder meg til å smake :) God helg ! :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.