Gå til hovedinnhold

I dag skal siste taksteinen legges :)

Omsider etter en hel sommer og høst skal siste taksteinen legges på huset. Heldigvis er været bra og solen skinner :) Et prosjekt ferdig liksom. Neste prosjekt er mye mindre: ny postkasse. Har funnet en vi liker på en dansk nettside. Fin?Neste uke har Herr Handy ferie. Satser da på at han maler kjøkken inkl. taket ferdig. Så må gulv skiftes og fliser kjøpes. Er usikker på valg av gulv foreløpig... Er i det hele tatt litt spent på kjøkkenprosjekt da dette er av sorten hovedsaklig styrt av lommeboken. Igjen det samme. Har ikke lyst å skifte kjøkken før jeg får akkurat DET jeg veil ha. Og det er ikke aktuelt i år. Her er et bilde av kjøkken slik det ser ut akkurat nå:


kjøkken før oppussing

Har forresten flere prosjekter på gang. Familiens hytte på fjellet har vært under kontinuerlig oppussing siste 3 år. I går var jeg en tur innom Bohus for å se på alt det fine som ble presentert i den mye katalogen.

Ble virkelig skuffet :( Farger og kvalitet stemte dårlig overrens med bildene.F.eks var de rutete gardenene og putene som jeg var på jakt etter mye lysereog så langt kjipere ut enn på bildet. Stripene var faktisk bortimot lyseblå ikkebrunaktig som håpet. Syns dette går igjen gang etter gang, ikke bare med Bohus men med alle de store interiørkjedene; de legger ikke vekt på riktig fargegjengivelse i katalogen som sendes ut. Velger ihvertfall å tro at d er tilfellet, alternativet er jo at en prøver å få produktene till å fremstå som langt mer "eksklusive" enn det de er. Ikke vet jeg, ble iallefall mektig irritant over bomtur. Hva mener andre? Noen som har sjekket ut Bohus høstsortiment in real life?
Ønsker alle en fin lørdag :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.