Gå til hovedinnhold

Hjelp, dette ble ikke bra!!!Herr Handy fikk omsider hengt opp overskap til kjøkken igjen men måtte gjøre noen justeringer pga høyden på nytt kjøleskap...det litt mindre vellykkede resultatet ser dere her. Skapet er regelrett saget av nede.  Hva gjør jeg nå? Må det se så hjemmesnekret stygt ut eller kan jeg finne på noe lurt?  Dette er typisk for slike økonomiprosjekter. ..halvbra, eller som i dette tilfellet IKKE BRA i det hele tatt. Må i tenkeboksen her. Kan legge til at alternativet ta vekk skapet og sette hyller inn var vurdert fra begynnelsen. Det blir ihvertfall ikke bra pga dybden på skapet og veggen bak. Vurderer å ta meg en tur ut på kjøkkenet og bake en eplekake mens jeg tenker over saken.  

Kommentarer

  1. Du kan jo ha like dype hyller kanskje? ;-)

    SvarSlett
  2. Ohoi nei det der var ikke b ra nei. En list og et lass fugemasse kan hjelpe deg. Men har du ikke et bilde fra litt lengre avstand så vi får mere helhelts inntrykk av det hele.Litt vaskelig å gi råd når man ikke har hele bildet.
    Line-Cathrin

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.