Gå til hovedinnhold

Kjøkkenet males i dag

Omsider etter stadige oppfordringer har herr Handy lovet å male kjøkkenet vårt i dag. Fru muffins har ryddet vekk alt som stod oppå kjøkkenskapene (du verden så mye rot vi egentlig har) og funnet både det ene og det andre. Alt fra vakre til direkte redselsfulle gjenstander - alle full i et tykt lag av støv. Det er bare til å innrømme det, hushjelpen må ha glemt toppen på kjøkkenskapene ved vårerengjøring ;)

tviler på at denne får komme opp igjen på kjøkkenhyllen : S
tekanne - gave fra gammel slektning...men kanskje ikke så ...vakker?
Gleder meg uansett til kjøkken blir hvitt. Før og etterbilde kommer. Her er det snakk om arbeid og fantasi og hva man kan få utav det med begrensede økonomiske rammer. Drømmen er å få det ferdig til jul. Har funnet noen julegardiner hos Ellos som jeg likte veldig godt. Skjønner at de nok er tynne, men det kan jo være pent. Kjøpte til soverom og kjøkken. 1200,- for 6 gardinlengder + et wii spill til eldstedatter var jo grei deal :)

Levering rundt 10. desember så da får jeg jo tid til å sy dem opp hvis noe viser seg å måtte justeres på lengden.  Ønsker meg forresten symaskin til jul. Helst sånn som kan brodere. Eller det var helt til jeg så hva herligheten kostet. Må i tilfelle bli brukt. Er ikke helt der at det er aktuelt å betale 30 tusen for en symaskin, men i fjor tok mammas symaskin kvelden og nå har jeg ikke engang tilgang på symaskin for å legge opp bukser etc. Kjedelig å ty til venninner i lengden.

  julegardiner fra Ellos snart underveis

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.