Gå til hovedinnhold

Litt snø og vips jeg er i julestemning!

I ettermiddag begynte det faktisk å snø...Minstejenten kom og spurte etter votter og kjeledress, følte det ble vinter i løpet av mindre enn en time. Ble faktisk tatt "litt på sengen" og hadde ikke  ull og utstyr klart. Sjelden vi har snø på vestlandet i oktober selv om denne neppe blir liggende. Samtidig rart hvordan noen hvite snøflak forandrer stemningen fullstendig. Bare ved å se ut gjorde at jeg umiddelbart begynte å regne dagene til jul. Har faktisk kjøpt 2 julepresanger allerede. Var også innom Riviera Maison sin butikk i Exhibition i Bergen i dag. Der var det kommet mye fint inn i butikken. Tenk om jeg hadde blitt ferdig med julegavene før desember! O lykke ! En kikk inn på Rivieramaison.com  ga meg opptil flere gode gaveideer...

bildet er hentet fra www.rivieramaison.com


 Bildet er hentet fra www.rivieramaison.com

Akkurat slik vekkerklokke har jeg lenge vært på jakt etter. Tror nok jeg setter den på egen ønskeliste også og sender til nissen ;)

En fin krans til å henge på døren her i huset er et must til jul. 


bildet er hentet fra www.rivieramaison.com


Kommentarer

  1. Ja gjett om snøen kom overraskende på meg da;-) Men nå er både bil og mennesker godt skodde så da får vi kle oss etter forholdene!

    Fine inspirasjonsbilder du viser, gleder meg til jul!
    Arti lesning under, og sauementaliteten....lett for å kopiere andre! Jeg var mer enkel og minimalistisk i stilen før men har blitt veldig påvirket av disse flotte hvite og romantiske bloggene! Men morro da, å bytte litt på!

    I dag kommer eldstejenten hjem fra leirskolen, håper hun ikke er altfor gretten og trøtt;-)

    Ønsker deg og dine en flott helg!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.

Drømmen ble virkelighet

Omsider ble drømmen om et nytt kjøkken virkelighet.  ☺☺☺ Vi er nesten i mål med prosjektet men en feil ved benkeplaten som er laget av Silestone har gjort at vi måtte re bestille denne. Ventetiden er mange uker. Det gjør at vi heller ikke får satt på endestykket av benkeplaten. Men vi begynner å få et inntrykk av hvordan ferdig løsning blir.  Snøhvit benkeplate i Silestone. Gardinene er fra Ralph Lauren og kjøpt på Finn.no Selv om det ferdige resultatet ikke er på plass enda er det deilig å slippe å leve på en byggeplass. Kan poste noen bilder fra perioden helt uten kjøkken en annen dag.