Gå til hovedinnhold

Blåmandag

I går var det fastelavens søndag.  I dag er det blåmandag.  Begrepet Blåmandag ble av mange håndtverkere brukt om hver bidige mandag, i dag forbinder vi blåmandagen helst med dagen derpå og en skikkelig tilhørende nedtur....

Men altså, i dag er det den virkelige blåmandagen.  I morgen er det feite-tirsdag og så er det aske-onsdag. 

For fru Muffins sitt vedkommende betyr blåmandagen i dag jobb igjen og inn i den vanlige hverdagskarusellen. Siden jeg verken har blå duk på bordet (noe de katolske prestene gjerne gjorde for å markere innledningen på fasten) eller har tenkt å drikke grønn te i 40 dager betyr fasten rett og slett
striskjorta og havrelefsa, dvs. trening og sunn mat. 

Etter 1 ukes sammenhengende snopegumling med kun noen turer i slalåmbakken som sportslig innslag er familien Muffins egentlig rimelig innstilt på litt hverdag nå. 

Her er noen bilder fra årets vinterferie. 

(Sitter forresten her og gleder meg nå, herr Muffins er sendt avgårde på posten for å hente en pakke med noe fint fra Green Gate. Hihi :) Herr Muffins gjør nyttige ting som å hente ved :)

Litt veggpynt fra Ahlens
Hyttebadet. Foreløpig uten vann men det jobbes med saken..

Reinsdyrskinnet fikk jeg av min far for noen år siden. Det "drysser" så fælt men ser ut til å ha funnet seg til rette på  det ene soverommet i hytten. Hyllen i kroken er bare midlertidig men fungerer inntil videre som mininattbord og et sted å sette telysestaken fra Lexington på :)


Kommentarer

 1. Du herlige Fru Muffins, du får sagt det på beste måte!:)) Så deilig å høre dere har hatt en fin ferie. Det er da lov å spise litt ekstra i ferien uten å ha dårlig samvittighet etterpå. Men...jeg kjenner meg godt igjen. Sommeren slår aldri feil for meg, det koster meg somregel 4 kg ekstra som skal "trimmes" av etterpå, for da står jo nesten julen for dør, puh.. Flotte bilder fra hytta. Har dere nettop bygget, eller er det restaurering på gang?
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 2. Ja ferie tid, da har mn låv å spise noe ekstra. Må jo ha noen nye mål når ferien er over, som noen kilo som skal bort, hehe:-)

  Fine bilder fra hytta. Likte godt den knaggen:-)

  Klem Gry:-)

  SvarSlett
 3. Hi, hi, ja det er ikke så lett å si nei til godsaker når man er på koseferie på fjellet. ;)

  Likevel - hverdag er best! Synes nå jeg da. :)

  Ser ut som en koselig hytte dere har. :)

  Klem,
  AW

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.