Gå til hovedinnhold

Og nu går alt så meget bedre

Ikke mer enn et knapt døgn etter er fru Muffins i ferd med å føle seg noenlunde normal igjen. Uken ble avsluttet med zumba og styrketrening. Deilig å få ut litt "karbo-uro" selv om instruktøren misstenkes for å i beste fall ha et brevkurs i zumba fra NKI. )

I morgen skal minstejenten spille sin aller første fotballcup. Draktene ligger klare på bordet og forventningene er høye. Til og med den ellers så lite fotballinteresserte muffinsfruen gleder seg til å overvære disse fotballkampene :)

Så skal bursdagsgave til morfar kjøpes. Lexington har noen fine tynne bomulls-pysjamaser (som visstnok er det eneste mannen ønsker seg) Fin unnskyldning til å dra i Lexington butikken og snope litt til Muffinshuset.  Elsker Lexington stilen og noe fint får helt sikkert lov til å bli med hjem ; )

Bilde Lexington


Ellers fant jeg perfekt terrasse inspirasjon på svenske Styleroom i dag. Disse bildene er hentet derfra og viser et terrassegulv og møbler akkurat slik fru Muffins hadde sett det for seg i hodet:

Bilde www.styleroom.noBilde www.styleroom.no


Bilde www.styleroom.no


Bilde www.styleroom.no


Bilde www.styleroom.no


God helg & Karbo-fri 


Kommentarer

 1. Flotte bilder. Fikk lyst å gå ut å sette meg men tittet ut så ser der ikke slikt ut, hehe.-)

  ha en fortsatt flott helg med alle dine gjøremål:-)

  Klem gry:-)

  SvarSlett
 2. Det var fine bilder. Jeg gleder meg til at man kan nyte fine dager ute på terrassen igjen!

  Jeg går på zumba jeg og, veldig flink instruktør, men jeg er stiv som en stokk, klarer ikke helt å shake løs...

  Klem fra Britt

  SvarSlett
 3. kult med den pute kassen eller hva?syns putekasser er et stygt men nødvendig møbel ute,så dette inspirerte ja=)
  god søndag og hva ble det fra lex butikken??hhi

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.