Gå til hovedinnhold

En liten avsporing

Siden resten av verden (ihvertfall noen få) nå er i godt i gang med fasten, fant fru Muffins ut at det var på tide med en ny omgang LCHF.

For de som besøker "Rosa Muffins" fordi de trodde at dette var en interiørblogg - UNNSKYLD!! :-(Interiørbloggen "sover" litt i øyeblikket. Den hviler  selvsagt på et lekkert sengesett fra Lexington company. Skal kjøpes inn til hytten på fjellet om kort tid :)Fokuset er beklageligvis  på annet enn interiør om dagen. Fru Muffins greier nemlig simpelthen ikke å tenke på særlig mye annet enn mat! Hun er langt inne i LCHF tåken. De store eksistensielle spørsmålene er ting som HVA i all verden skal jeg spise? Og HVOR MYE kan jeg egentlig spise? Og hvorfor står ikke noe av det jeg har lyst på på listen over det jeg har "lov" å spise???!

Og hvorfor holder du på med dette da fru Muffins? Jo, fordi at bare på 2 dager (hvis en ser vekk fra inntaket av karbohydratfrie paracet ) så føler magen seg vanvittig mye bedre. Kroppen har en annen ro og energinivået  er på stigende kurve. Sprøtt men sant. Problemet er at det føles vanvittig unaturlig å spise klatter med majones, tykke lag med smør og ost og bacon til frokost.  Det er nesten så det oppleves som litt skremmende. Rett og slett. Det strider jo mot all sunn fornuft og alt en har lært i heimkunnskapstimene!  (Og den andre grunnen til at fru Muffins holder på med denslags tortur er at hun har erklært for "halve verden" at 5 kilo skal av og dette skal hun klare. Ved hjelp av Mills majones. Var det noen som himlet med øynene.....?)

I´ll be back ;)


Kommentarer

 1. så utrolig kul blogg du har,skriver veldig bra og om ting vi alle(fleste) tenker!
  i digg u
  klem karin

  SvarSlett
 2. Her er det visst bare å ønske deg lykke til
  skjønner jeg!

  Klem...

  SvarSlett
 3. Ha, ha, ja dette er prøvd ut, og det funker bra den tiden du går på den. Det som er vanskelig er å holde vekten ETTER at man er ferdig på en kur. Har derfor funnet ut at det beste som funker for meg er mindre inntak og mer mosjon. Bombe! Tror jeg må starte en egen slankeklubb. *Fnis*

  Ønsker deg godt mot og lykke til!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 4. hihi...lykke til!!
  Tror nok ikke den kuren er dum.., og med morson i tillegg går nok dette bra;-)
  God helg!!

  SvarSlett
 5. Jeg lever på lavkarbo. har gjort det siden oktober sist år. har det sååå mye bedre i kroppen. Syns jo det var veldig spesielt i begynnelsen men nå tenker jeg ikke over at jeg spiser Mills majones, ikke lett og kan ha egg og bacon til frokost med go samvittighet osv. Nå er det gøy å finne oppskrifter rundt på nette og kansje gjøre om litt oppskrifter så jeg kan spise det... ja, jeg trives med det:-)

  Lykke til Fru Muffins:-)

  Go helg klem fra Gry:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.