Gå til hovedinnhold

En litt uventet avgjørelse

Det er ikke første gangen fru Muffins (som er født i vektens tegn) har fortalt om beslutningsdilemmaet kjøkkengulv. Interiørblogging er kjekt når det resulterer i at en mottar mange gjennomtenkte svar fra andre bloggere. Noen har påpekt konflikten hårete pelsdyr uten silkelabber - kontra hvite gulv. Selv har fru Muffins reflektert en del over valget av mørkt/lyst i seg selv. Og ikke minst om vi skulle forsøke oss på sånne flotte ruter som Skogland har vist frem på sin blogg. Arbeid, tid, kostnader og graden av å være en permanent løsning- for hvor lenge, har vært viktige vurderingsfaktorer.

For noen uker siden - i teppebutikken på jakt etter teppe til soverommet på hytten, fant vi plutselig dette gulvet:Gulv på boks!!!!? 

Vinyl????

What ??

Fru Muffins var mer enn skeptisk. Jeg liker nemlig ikke materialer & ting som gir seg ut for å være noe annet enn det de er (stjerne- voksduken med "stoffstruktur"  som ble innkjøpt på Traktøren i går er jo et levende bevis på akkurat det....kremt! ) 

Men tilbake til temaet gulv. 192,- pr. m2. og lett å legge. Rulles ut fra boks. Til og med Herr handymuffins begyte å våkne og fattet interesse for vindunderet levert i små bokser med bærehank.

Avgjørelsen ble tatt. Kjøpe!!!

Etter at det ikke helt oppegående ekteparet muffins hadde betalt gulvet og blitt konfrontert med det faktum at en ikke bare kan gange med m2 når det faktisk er 2 m2 i boksen. Ja. Gulvet ble dobbelt så dyrt som først beregnet. Vi telte antall bokser vi. Og så på prisen. 192 pr. m2. Men var det noen som innrømmet elendige evner til rask hoderegning før vi var kommet vel avgårde i bilen hjem? Nei. Fru muffins ante imidlertid ugler i mosen da muffinsmannen ble noe stram i masken mens han trakk kortet ;)

Og i går kveld gikk vi i gang. Eller nærmere bestemt. Herr handymuffins gikk igang. 
Gammelt & nytt kjøkkengulv
Arbeid pågår. Herr muffins har bare en liten røykepause....


Bildet av det ferdige resultatet kommer når muffinsmannen er ferdig. Men ting tar alltid litt tid.

I dag har vi alle vært på besøk hos morfar og mormor og feiret bursdag. Middag & kake.
Ketose er vel ikke helt resultatet....og det blir en midlertidig avsporing for ekteparet muffins.
I morgen er det imidlertid klart for en ny uke på LCHF. Inspirert av denne søndagens deilige frokost. 

Avocado, reker, Mills ekte majones & en kopp deilig lungo. Greit å slanke seg på dette opplegget foreløpig :)

Kommentarer

 1. God kveld i stua!
  Du verden!! Ante ikke at det fantes gulv på rull
  i en sånn forpakning:)
  Gleder meg til å se det ferdige resultatet.
  Ser i hverfall flott ut så langt.
  Litt utskeielse må vel til i helgen..bare så synd at det
  fortsetter utover uka for min del:)
  Ha en fin ny uke!

  SvarSlett
 2. Fint gulv :) Også så enkelt det ser ut da :) Blir nok mye finere enn korkegulvet :)

  Fin blogg du har også! :)

  SvarSlett
 3. Må si jeg virkelig gleder meg til å se resultatet. Jeg ønsker meg nytt kjøkkengulv, jeg også. Har faktisk sett disse rullene, men aldri tenkt tanken på å fremme forslaget til sjefen i huset.
  Samtidig ønsker jeg deg en flott uke. En uke nærmere vår! *jippi*

  SvarSlett
 4. Så spennende med nytt gulv?
  Aldri sett disse gulvene på boks tidligere, kommer visst stadig noe nytt...
  Siden vi har fire små hunder bare elsker jeg laminatgulvene mine jeg...

  SvarSlett
 5. Snedig gulv. Men du menn har en tendes til å bli stram i maska av nesten ingen kroner. Som feks fjor høst de gemalen skulle hente tapeten til gangen vår. 1200 ett eller annet sa mannen bak kassa og gemalen fikk hakeslipp. Kom hjem til meg igjen duuuu! Trodde det var en fem seks hundre jeg. Næh er du rusk, tapeter koster og denne var rimelig også. Rimelig ååå nei du den går jeg ikke med på svarte gemalen. Joda du sa jeg. 400 kroner for en tapetrull er faktisk billig. Har du satt deg inn i prisene liksom. Øøøh nei det måtte han jo innrømme at det hadde han jo ikke. ergo blir 4 ruller tapet 1200 kroner sa jeg.
  Fikk ikke noe svar tilbake.

  192 pr kvadratmeter er jo ikke dyrt. Tenker han blir i god humør når det blir ferdig og røyken er unnagjort jeg. :)
  Ser forøvrig veldig pent ut. Visste ikke "gulv i pose" eksisterte selv heller.

  SvarSlett
 6. Blir spennende å se det ferdige resultatet. Fantastisk at gulv på rull finnes da :)

  SvarSlett
 7. det blir jo super fint!!Så utrolig kul løsning.som vekt selv kjenner jeg problemstillingen,hehe

  avokado m reke så digg ut,det blir lunsj for meg i morgen.men majo klarer jeg bare ikke:(
  klem karin

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.