Gå til hovedinnhold

En gjeng med prinsesse engler og en gammel sofa på slep

En gjeng med små kylling-prinsesse-engler "kom til verden" lørdags ettermiddag. Produsert av fru Muffins, muffinsprinsessen og en liten nabojente som var her på besøk. (sistnevnte fikk sine søte små med hjem før dette bildet ble tatt)  Men her er ihvertfall den gjenværende gjengen som skal få pynte til påske i Muffinshuset:Herr Muffins hadde ikke tid eller anledning til å delta i noen engleproduksjon. Han var nemlig utsendt på oppdrag Ektorp-sofa ( i regi av Muffinsfruen så klart). Nettstedet Finn.no har vært overvåket med haukeblikk i ukesvis og en hjørnesofa har gått ned i pris fra 2500,- til 1500,- ved hjelp av 4(!) forskjellige Finn-annonser. Typisk for folk som skal flytte så havner en til slutt på "anything goes" og alle bud aksepteres med takknemlighet bare sofaen forsvinner. Så da prisen ble lav nok, da slo fru Muffins (les: leiesoldaten og pakk-eselet  herr Muffins) til. Bare se hva han kom hjem med: 

Herr Muffins returnerer fra vellykket ekspedisjon og med finn.no byttet på slep......

Bra han er flink å bære ting. Fru Muffins tok seg av bæringen av sofatrekkene da... ;)

Så nå har vi en beige Ektorp hjørnesofa som skal få lov å flytte inn på hytten vår på fjellet. Den blir med tiden utstyrt med mørkebrunt trekk, men får inntil videre være som den er. Bilde av sofabyttet kommer. Men regner med den må vente til litt utpå våren. (Er kanskje litt vel kravstor hvis jeg ber herr Muffins dra den i pulk frem til hytten)  (ler) ;-D


Finn.no. Just love it :)

Kommentarer

 1. Grattis :) Hva er pulk til da? sikkert plass til en Ektorp ;) Hvis du lokker med en påskeøl ved endestasjonen :)

  SvarSlett
 2. For noen helt alledeles herlige engler du har laget, virkelig fine! Til og med med krone på:)) Er det panduro? Finn.no er helt topp å bruke til alt mulig. Gratulerer med ny sofa, er sikker på at den blir topp å ha på hytta.
  God mandag!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Så søte små prinsesser:) Morsomt å pyte med nå rundt påske tider :D

  Klem Anne-Marthe:)

  SvarSlett
 4. Ha, ha! Tror faktisk Herr Muffins synes det var ganske greit å leke med bil og tilhenger enn å leke med jenter og engler!
  Synes jeg ser han kjørende rundt i firmabilen sin Itt'no Muffins.

  :)Herlige engler!

  Ha en glad ukestart!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 5. Tusen takk for veldig hyggelig kommentar hos meg, så bra at du liker inspirasjonen! Utrolig flotte engler dere har laget, de var jo bare super søte!!

  Klem

  SvarSlett
 6. Hei hei!!
  Vil bare si der er en Award til deg på bloggen min. Du trenger ikke ta utfordringen men ville du skulle ha den for å vise jeg liker din blogg:-)

  klem Gry:-)

  SvarSlett
 7. Hehe, så det var du som stakk av med den Ektorp hjørnesofaen?? Hadde jeg hatt pengene så hadde vi nok måtte krangle om den ?

  Hei forresten.
  Fant nettopp bloggen din, og legger meg gjerne til som følger.
  Utrolig flott blogg du har :)

  Birthe

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.