Gå til hovedinnhold

Snart tid for påske og hytteliv


Fru muffins har hatt en travel dag. Egentlig skulle innlegget vært døpt "Fru muffins, 3 tatoverte tyskere og 1 barbie".  Men denne historien får jeg heller fortelle dere en annen dag. Jeg gleder meg over at det er lysere kvelder og bittelittegranne vår i luften. Men før våren får komme for alvor skal jo påsken avvikles. Og da er det snø og forhåpentligvis sol og appelsiner på programmet. Home & Cottage viser mange fine inspirasjonsbilder for hyttekos-interiør i sin katalog. 

Herr Muffins er fortsatt lite begeistret med hensyn til å forsøke å plassere Ektorp sofaen i pulken, og mye tyder på nok en påske i den steinharde 90-talls sofaen med broderier på..


Bilde: Home & Cottage

Reinsdyrsskinn og gevir. Begge deler er allerede på plass på fjellhytten ;)


Bilde: Home & Cottage

Likte denne hyllen fra Home & Cottage som egner seg til å sette sko og slalåmstøvler på. Prisen var rimelig stiv, over tretusen kroner for en hylle i gammel drivved...Høh. Kan Herr Muffins snekre sammen på en god kveld ;) 

Har invitert med oss singel tømrer-svoger i påsken...ikke heeelt uten baktanker.. (ler) ;-))


Bilde: Home & Cottage

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.