Gå til hovedinnhold

Rosa Muffins


Fru Muffins har i dag bakt - Rosa muffins, hva ellers liksom ?  :)  Muffinsene skal få være med til byen i morgen og bli fredagskaffe-kos for kollegaer på jobben. Jeg har mye trening igjen før jeg klarer å lage ordentlige cupcakes- roser, men tror jeg må få tak i en glasur-sprøytespiss med litt bredere åpning. Øvelse gjør mester. Gode på smak var de iallefall :) 

Disse muffinsene skal få være med til byen i morgen tidlig :)

Disse fine Riviera Maison blomsterpottene fikk bli med hjem denne uken. Nå gjenstår det bare å finne noen fine blomster som vil bo i dem. Det får bli morgendagens prosjekt. Glad det er fredag i morgen. Klarer ikke helt å bestemme meg om jeg skal si ja til en tur ut på byen. Må innrømme at sofaen frister mer enn mye. Det må da være lov av og til ? Har stått opp klokken 05.20 hver morgen denne uken...Gleder meg til lørdags morgen , fri og ingen vekkerklokke ;)

Kommentarer

 1. Bra det er Fredag sier jeg bare. Slenge ut slike fristelser da., Tsk. Muffins, hm vet du ikke at det er den o store vaffeldagen i dag. Hihi.
  Synes de var knallfine jeg. Spekulerer hver gang jeg ser slike med et lass frosting på toppen at den må da bli hakket for søtt. Tar jeg feil?
  Ha en super duper dag. Klemz!

  SvarSlett
 2. Du, de der sto veldig godt til bloggnavnet ditt, hehe.
  Joda, det er koselig å være alene hjemme, hadde det ikke bare snødd sånn... Kjipt å komme alene hjem til nedsnødd oppkjørsel så man ikke kommer opp med bilen. Må kanskje hjem og måke før jeg henter pia om ettermiddagene!

  Ha en fin lørdagskveld!

  Klem fra Britt

  SvarSlett
 3. Heia. Flott blogg du har. Herlige muffins!!! Flink du er;) ønsker deg en fiiiiin dag! Klemmer

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.