Gå til hovedinnhold

Lexington i hagen

I dag skriver vi 22. mars. Et av de sikreste vårtegnene er jo at selvangivelsen dumper ned i postkassen. En og annen snøklokke er også observert her i vest, kanskje våren virkelig er i anmarsj? 

Lyse vårkvelder gir lyst til å pynte litt både innendørs og utendørs. Vekk med alt det tunge og mørke og inn med lyse lette farger som skal fungere som solstråler for humøret. Jeg liker den maritime stilen godt. I øyeblikket pågår det en indre konflikt i forhold til akkurat dette. Stjerner, blått, hvitt  & New England er liksom meg. Men i vinter har fru Muffins drevet og snopt den ene Greengate koppen etter den andre. Og jommen er det ikke sneket seg inn noen metallbokser og Tilda ting i tilsvarende søte mønstre. Så derfor. 
Skal alt dette vike for det som egentlig var planen ? Stjerner fra Lexington?


Fint kjøkkenhåndkle fra Lexington Company. Passer til vår og sommer interiøret

Rye fra Lexington CompanyDa er det lettere å bestemme seg for ute-varianten. 

Hagen er i stor grad fru Muffins sitt ansvar og påskeliljer, krokuser og perleblomter melder nok sin ankomst i løpet av nærmeste fremtid. Herr Muffins på sin side sjokkerte imidlertid stort her om dagen ved å påpeke at huset neppe blir malt hvitt i år likevel, til tross for fru Muffins sine helt konkrete planer om akkurat dette. Grrr... At tiden simpelthen ikke strekker til er jo en bagatell som ektemenn bare bør fixe - uten å bry oss damer noe videre med hvordan de har tenkt å løse problemet. Just do it - som Nike sier.   


Bilde: www.op.no

Bilde: www.op.noInne blomstene kan få lov å bo i potter fra Lexington
Og enda noen flere fine potter til uteblomstene på terrassen ;)

Nå går turen til MinSide for å sjekke om det blir restsskatt...eller Lexington ;)


Kommentarer

  1. jeg fikk nettopp noen av de kjøkkenhåndklærne i posten her(bare et tastetrykk unna,hihi).lurte litt på å sy dem om til uteputer til sommeren.
    klem og happy vårtid!!

    SvarSlett
  2. Lykke til med det, krysser fingrene for deg;-)
    klemklem

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.