Gå til hovedinnhold

Av min far fikk jeg..

Jeg har jo helt glemt å vise dere den fine gaven jeg fikk av min far på selveste julaften! Vet ikke om den går under kategorien interiør eller  "gamle fine ting" eller kanskje begge deler, men fin var den ialle fall;

En snart 140 år gammel skoletavle med griffel og det hele,  i tipp topp stand. I øyeblikket ligger den i skapet og gjemmer seg i en gammel blåpapir eske (noen som husker blåpapiret forresten? Tror faktisk det var i omløp til en gang på 80-tallet. Esken er skikkelig retro, med en sånn skrivemaskin-dame i kjoleforkle på :)) En liten avsporing det der... men iallefall, tavlen fortjener nok et langt bedre liv og burde få komme til heder og verdighet. Den er nok blitt litt skjør med årene. Kanskje hvis jeg kunne finne en fin litt dyp ramme, slik at den kan få henge på veggen og se hva som foregår her i Muffins-huset?


Til slutt; som ny blogger har jeg åpenbart mye å lære, en ting jeg lurer veldig på, hvem er egentlig "De hvite bloggerne" eller "den hvite gjengen"?  Noen som vet? Anyone?  Ser uttrykket går igjen i BloggLandia, blant annet i fru R sitt innlegg fra 18 desember som handler om mye av det samme jeg har vært opptatt av her hos meg de siste dagene. Godt skrevet forresten:)

Kommentarer

 1. Så morsomt, og så flott å ha en far med sans for slike ting! Blåpapir...ja det brukte vi på den første jobben min. Den naturligste ting i verden, men ikke bare bare når man skrev feil ;-)

  De hvite bloggerne? Kort sagt er det de som sverger til hvitt i alt de omgir seg med, hvite gulv, hvite vegger, hvite møbler... ja du skjønner sikkert ;-)

  SvarSlett
 2. Hei der!
  Titter inn til deg etter å ha sett at du var på besøk hos Fru R (som jeg forøvrig setter stor pris på). Ser du har en bolig som dere pusser opp, veldig spennende!!
  Men jeg forstår du har en "handy man" som kan mye, og da er dere kommet langt allerede. Ser kjempe fint ut på bildene som er lagt ut her, og gleder meg til å se mer:)
  Flott tavle du fikk av din far! Kan ikke være mange igjen på markedet av den..
  Vi har nettopp vært igjennom et oppyssings prosjekt på hytta de siste 2 år. Tror vi er kommet der vi ønsker pr i dag, men det er alltid noe nytt som frister så man vet aldri. Det ligger bilder av forvandlingen fra gammelt til nytt på bloggen min. Jeg vil gjerne følge deg videre, ELSKER oppyssing tjhi:) Dessuten likte jeg godt bloggen din!! Du er selvfølgelig velkommen til meg også:)
  Klem Anne Karin

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.