Gå til hovedinnhold

Juleforberedelsene omsider igang

Etter en uke på sofaen med vondt både her og der tok fru muffins på sin siste sykemeldingsdag turen til nærmeste handlesenter. Det var som om jeg skulle ha kommet fem på stengetid en julaften formiddag. Ikke en eneste parkeringsplass å spore! Vi skriver 3. desember &  jeg var åpenbart ikke den eneste som var sykemeldt denne dagen. Siden pensjonistene var i mindretall (antakelig på grunn av glattisen og en sikkert rimelig begrunnet redsel for å bli trampet ned i handlekaoset) kunne jeg ikke la være å undres over hvem som eide alle bilene som sto parkert overalt. For her var det ikke bare småbarnsmødre, her var så godt som alt som kunne krype og gå. Det er åpenbart at julen nærmer seg. 

Fikk kjøpt gavepapir og silkebånd (sto 10 minutter i kø på hobbybutikken !) Og det ferdige resultatet ser dere her: 


Laget noen til og fra lapper med kalligrafipenn også. Viser ikke så godt på bildet


Siden jeg ikke er fan av glorete julepapir tenkte jeg at sånn skal muffinsfamiliens julegaver se ut i år.  Elsa Beskows "Tante Grønn Tante Brun og Tante Fiolett fikk også bli med hjem. Den skal vi lese på sengekanten nå i kveld.  


Elsa Beskows barneklassiker til glede for nye generasjoner

God fredagskveld :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.