Gå til hovedinnhold

Ny spisestue snart i hus

Bilde: www.living.no
Til muffinskones store hodepine har en av favorittbutikkene Home & Cottage forsvunnet fra bydelen Åsane i løpet av høsten.  Finnes nå bare på Laksevåg her i Bergensregionen.  Home and Cottage lå i Gullgruven senter og hadde IKEA som en av sine naboer.  Heldigvis har møbelkjeden Living begynt å forhandle en del av det samme interiøret som Home & Cottage hadde.  Ble positivt overrasket da Living tidligere hadde mye stål og plast av typen "dårlige designerkopier" og har i årevis vært et sted vi ikke engang har giddet å sjekke i jakten på forksjellige ting til huset. Besøket i går endte med at herr & fru muffins kjøpte seg et nytt spisebord. Dette heter "Pittsburg" og vi håper på å få den til helgen.

Favorittbutikken over alle er heldigvis fortsatt still going strong, jeg snakker om Riviera Maison i Exhibition. Var innom der denne uken og kjøpte litt fint til jul. Hadde opprinnelig tenkt å kjøpe en krans til døren, men synes de var litt "pjuskete". Endte med å kjøpe en kunstig krans på Bohus og pyntet den med litt hvit pynt fra Riviera Maison. Resultatet ser dere under her, en litt mer "lubben" utgave av dørkransen og samtidig sparte jeg 300 kroner. :)


Kransen er kommet på døren. Dårlig mobilkamera.... :(

Litt mer fra Riviera Maison som fikk bli med hjem i dag.

Julegardinene fra Ellos ankom forleden. Fru muffins har i sin iver kjøpt dem altfor lange og nå må symaskinen frem. Problemet er at det har ikke jeg. Så nå blir kveldens prosjekt en tur til mormor for å låne den 40 år gamle Singer maskinen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.