Gå til hovedinnhold

Feire jul på fjellet?


Sikkert mange av dere som skal feire julen på fjellet? Her i huset har diskusjonen gått litt de siste ukene hvorvidt jule- og nyttårshelgen burde vært feiret på familiens hytte til fjells. Fru muffins kan styre sin begeistring for julefeiring på høyfjellet...mat, presanger, pynt etc. skal ikke bare kjøpes inn men så skal det også transporteres og bæres og plasseres når en kommer frem.

"Heldigvis" for fru muffins er det arbeidsgivers jul i år, og planer om hyttejulekos blir dermed ikke noe av. Til tross for vakkert vinterlandskap er det bare å innrømme at akkurat i julen da liker jeg meg best hjemme i egen stue foran tv med gode julefilmer  (Hjelp det er juleferie med Chevy Chase er obligatorisk) + en full snopeskål ;)

Kanskje hvis familien muffins hadde hatt en hytte a la dette ville også juleferien bli tilbragt her. (Nå er ikke dette en helt vanlig hytte da men inspirasjonsbilder sakset fra Lyngen Lodge for nettopp..kun inspirasjon!)

Bilde : http://www.lyngenlodge.com/

Bilde : http://www.lyngenlodge.com/

Bilde : http://www.lyngenlodge.com/

Oppussingsprosjektet på hytten går sin gang og på nyåret må malerkosten frem igjen. Stuen skal bli hvit. Bilder kommer om ikke så altfor lenge.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.