Gå til hovedinnhold

Mørkt eller lyst?

I går fikk familien muffins tilsendt vareprøver fra Villagulv på Fitjar. Sammen med vareprøven lå et hyggelig infobrev om at gulvprøvene var helt gratis tross info om oppkrav etc. på nettsidene deres. 
Herr Handymuffins plukket umiddelbart ut det mørkeste gulvet "Eik espresso" og var relativt lite interessert i å drøfte det noe lysere alternativet som utløste bestilling av gulvprøve i posten. 

"Eik - Espresso" fra Villagulv


Muffinskone må si seg enig i at gulvet er pent, og velger å lukke øynene for det faktum at det koster 200,- mer for m2. Likevel kanskje hakket for mørkt etter min smak. Har likevel alltid vært litt forelsket i kontrasten møkt gulv - hvite vegger..Men kan kanskje bli lekkert likevel? Poenget er å få samme gulvfarge på stue og kjøkken. Ser at det er på tide å oppdatere bloggen med noen bilder fra Muffinshuset.  Med bakgrunn i at kjøkken er og blir et malt 80-talls kjøkken og ikke en lekker sak fra Drømmekjøkkenet e.l.  må jeg bare innse at helt "New England Style" blir det jo aldri. (hjelper jo ikke akkurat på at jeg vingler mellom forelskelse i Skoglands vakre rutegulv & den mer landlige stilen og ønsket om en rendyrket New England stil. ) Fant noen bilder i går, syns det gjennomgående er brukt litt lysere gulv, men jeg gjør jo som jeg vil i mitt eget hus da... er faktisk litt lett å glemme her i Bloglandia ;)

Nå er det jo ikke akkurat HELT sånn mitt kjøkken ser ut da ..kremt! ;)

Kommentarer

  1. Takk for veldig hyggelig kommentar!

    Da jeg begynte å blogge bestemte jeg meg umiddelbart for at dette skulle være min blogg, hvor jeg skrev det jeg hadde på hjertet, og ikke skulle bry meg stort om det "passet inn" eller ikke. For noen storblogger, som er mest opptatt av antall lesere og følgere skulle jeg aldri bli! Derfor inneholder bloggen min annet enn interiør også, når det faller meg inn, og jeg bryr meg ikke stort om det blir likt eller ikke. Så jeg mistet et par følgere etter religionsinnlegget, men det er HELT greit! ;)Mer overrasket over at jeg har så mange følgere som jeg har igrunnen... og skulle ønske det var mange flere bloggere som skrev mer om andre sider ved livet også. For selv om hovedinteressen er interiør antar jeg de fleste har et liv ved siden av, som går opp og ned og med ting de brenner for eller provoseres av. Men tror mange er redde for å skrive om dette, fordi det bryter illusjonen om det perfekte liv i det perfekte hjem, sammen med den perfekte ektemannen og de perfekte barna. Og det blir litt kunstig for meg.

    Jeg vil nok fortsette med å lufte tanker om litt av hvert, og så får folk motta det som de vil! At en interiørblogg skal inneholde mest interiør er greit, men bare kjekt om folk lufter litt meninger og provoserer litt, så ikke la deg "skremme" til noe annet! Det er nok av mainstream- blogger! ;)

    Klem

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.