Gå til hovedinnhold

Julenissens verksted

I dag har muffinsfruen vært hos frisøren og fjonget seg litt til jul, mandag er det litt hudpleie og så er det tid for julekonsert og mors juebad..I hvertfall i teorien. Det viser seg at mors flexitid absolutt ikke lyser på pluss-siden hvilket innebærer at mor bør være på jobb og få unna både det ene og det andre, ikke sitte i en stol og høre på jule CD´er og drikke vin.  For ingenting er vel kjipere enn å være den eneste som bare "måtte" møte opp på kontoret på selveste julaften? Her er det snakk om å stålsette seg, komme seg tidlig avgårde på jobb og ta julaften fri som fortjent.  Det var det da... Er trøtt som en (jule)strømpe hver morgen når klokken ringer 06.30, stå opp enda tidligere er ikke annet enn umenneskelig på denne tiden av året.

Har pakket inn julegaver i dag. Litt av hvert. En Tommy Hilfiger genser til nevø, sittelapper i reinsdyrsskinn til svigerfar, samt noen venninnegaver.. Slike reinsdyrlapper ønsker jeg meg faktisk selv, fant dem på Living men så de hadde tilsvarende på Brabo
  

Bilde fra www.brabo.no



I morgen går turen til Gimmeland juletreskog utenfor Bergen hvor juletre skal hentes sammen med små og store venner. Gleder oss til det, må bare huske å koke kakao slik at det blir ORDENTLIG julekortstemning :) Snøen ligger hvit utenfor vinduet, noe som bare er herlig. Håper inderlig den holder seg slik her på vestlandet til over nyttår. 
Fortsatt god helg !

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.

Drømmen ble virkelighet

Omsider ble drømmen om et nytt kjøkken virkelighet.  ☺☺☺ Vi er nesten i mål med prosjektet men en feil ved benkeplaten som er laget av Silestone har gjort at vi måtte re bestille denne. Ventetiden er mange uker. Det gjør at vi heller ikke får satt på endestykket av benkeplaten. Men vi begynner å få et inntrykk av hvordan ferdig løsning blir.  Snøhvit benkeplate i Silestone. Gardinene er fra Ralph Lauren og kjøpt på Finn.no Selv om det ferdige resultatet ikke er på plass enda er det deilig å slippe å leve på en byggeplass. Kan poste noen bilder fra perioden helt uten kjøkken en annen dag.