Gå til hovedinnhold

Rasende liten St. Lucia

I dag er det 13. desember. Tradisjonen tro hadde vi Lucia morgen. Forskjellen i år var at eldstedatter ikke lengre ville være med i det lille "opptoget" her hjemme og minstejenten på 6 år tok over Lucia-kronen.
Forberedelsene gikk greit dog med lånte lusse-katter (hysj!) men på vår vekkerunde rundt i vårt mørke hus skjedde det noe. Lille-Lucia ville slett ikke ha all denne oppmerksomheten og gikk "i lås". Hun vekket storesøster med et surt geip og muffins-pappa fikk en lussekatt slengt etter seg før den lille hvitkledde  Lucia´en trampet resolutt ut av rommet og satte seg i en krok med hendene i kors og underleppen nedover.  Og der satt hun! Sur som en potte.


bilde www.sweden.se
Ikke alt er som i interiørbladene og julebøkene nei!

En travel jobbe dag i dag med lange møter og diverse gjøremål. Måtte en tur innom Riviera Masion i ettermiddag (igjen) og kjøpe noen bjørkehjerter til nabofrue. Denne fine smørskålen fikk bli med hjem... kan visst ikke gå der for ofte, blir dyrt dette her ;)   (ler)

Bilde: Riviera Maison

Blir visst litt mye Riviera Maison bilder om dagen, men sånn er det når fristelsen blir for stor og både det ene og det andre lokker.. sånn som disse fine koppene. (JA, nå lover jeg å slutte med å vise RM bilder ! :)) 

Er det rart jeg er forelsket i dette interiørmerket ....?!


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.