Gå til hovedinnhold

Utdatert?!

"Du kan då bare bruke Outlook"!?!  kjefter Herr Handy. (Eller Muffinsmannen i denne sammenheng for dette har lite med handyvirksomhet å gjøre.)  Og synkroniseeeeere kalenderen din med iphone!!!! "Ska eg oppdatere den for deg"?? Han ser forventningsfullt på meg. Det forventningsfulle blikket skyldes at han simpelthen elsker alt av typen duppedingser og teknologi. Og så blir han veldig ivrig når han setter i gang.  "Nei det skal du ikke!" svarer muffinskone noe skarpt. Sist det skjedde mistet hun nemlig det meste av det hun ville beholde på mobiltelefonen. Istedet satt hun igjen med en mobil-dings full i elendig musikk av typen Garth Brooks beste hits. Og den var så godt som rensket for hørbar musikk.

Forsøket på å legge alt av venneavtaler , skole-happenings, jobbmøter, trening, bursdager, må-gjøre-før jul-lister osv. på iphone er nemlig avsluttet for lengst. Fru muffins går nå om dagen rundt med 2 sammenstiftede A4 ark stikkende opp av vesken. På dem står det november og desember. Så blir disse forsøkt "synkronisert" med en grønn markørtusj hver gang det skjer noe på jobb-pc kalender. Både jobb og private avtaler. Fru muffins er avhengig av å ha kontroll, ihvertfall på avtaler og gjøremål. Så da er det bare en utvei. En gammel venn må reintroduseres og tas i bruk. Nemlig herr Filofax.
Savnet har blitt for stort. Denne "mursteinen" av en bok har vist seg å være Alfa og Omega for fru muffins. Så får Handymannen si hva han vil. Og så kan han sitte der og knote med pc´ en sin og de altfor store fingrene på iphone tastaturet. Filofaxen er i det minste pen å se på. Og dessuten passer inn i interiøret ;)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Helene Hennie

I kveld har jeg sittet og fundert litt på hva som skal gjøres med familiens hytte på fjellet. Med litt beis og hvitmaling forsøker vi å endre stilen fra norsk furu til noe litt i retning av amerikans lodge stil.  (på et noe strammere budsjett vel og merke) Mye inspirasjon har jeg hentet fra Thon Hotell Vestlia og interiørdesigner Helene Hennies bok som kom ut i fjor. Fantastisk mye vakre bilder og ideer å hente... Førstnevnte hotell er jo også innredet av henne.  Bare elsker den amerikanske lodge-stilen :) Mye inspirasjon å hente i Helene Hennies interiørbok Var også innom Mountain Lodge Trysil  som mange sikkert husker fra repotasje i Interiørmagasinet for en tid tilbake. Også innredet av Hennie. Tenkte å vise dere noen flotte bilder hentet herfra  En slik fin peis skulle jeg gjerne hatt på hytten vår... skjønne farger.... Mer julete enn dette blir det vel ikke..? Baderom..we like :)