Gå til hovedinnhold

Endelig var julefreden også her...

Tiden frem mot jul fortoner seg forskjellig for oss alle. Noen nyter de (forhåpentligvis kalde og ikke regnfylte dagene) frem mot jul til det fulle med forventningsfulle barn og tid til pynting og forberedelser i rolig tempo. Andre av oss prøver å henge med så godt vi kan de 4-5 timene vi har til rådighet etter endt arbeidsdag. For fru muffins ble det for mye i år og det hele kuliminerte i gårsdagens nevnte stressmigrene. 1. juledag er ikke mindre enn herlig. Endelig kan skuldrene senkes, resten av marengskaken spises (med inntil videre god samvittighet) og stillheten nytes til det fulle...for i dag er det vi som skal i middagsbesøk og kun litt pynting av barna står på dagens "må gjøre liste"

Flere av julegavene under treet var til huset, noe jeg var glad for...Enkelte misstenkes herved sterkt for å ha lest litt på bloggen her, for usedvanlig mye var midt i blinken & helt etter fru muffins hjerte :) Her er noen absolutte favoritter som lå under treet julen 2010:

Julehjerte fra Lexington company

Julepute fra Lexington Company

Skje fra Riviera Maison

Av min far fikk jeg en uventet men superpraktisk gave, truger til bruk i snøen på hytten.

Truger er kjekt å ha :)


I kveld skal vi ikke gjøre noen verdens ting annet enn å kose oss i sofakroken med "Hjelp det er juleferie" med Chevy Chase & Co..  Ønsker dere alle en fortsatt god og fredelig julehelg :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.