Gå til hovedinnhold

Favoritt julefilm ?

Som nevnt i går inngår julefilmer som et fast innslag i familien muffins julefeiring. Ungene liker å se på "Hjemme alene" og "Hjelp det er juleferie". Selv om førstnevnte film-familie bor i et fantastisk flott  ultra amerikansk hus er nok 90-talls stilen for dominerende til at interiøret i seg selv blir en grunn for nok et gjensyn. Men når det er sagt, "Hjemme alene" er kanskje den første filmen jeg kan huske at interiøret hadde virkelig betydning filmopplevelsen. Jeg ønsket å bo i det fine huset som var perfekt dekorert til jul.

 Fra filmen Home alone...

Filmklassiker til glede for nye generasjoner...

En film jeg definitivt skal se på nytt denne julen er "The Holiday" med Cameron Diaz. Også i denne filmen har mye søtt og pent interiør selv om den engelske cottage-stilen ikke er helt meg. Liker best huset til Amanda i L.A,  jeg.

Fr a Amanda sitt hus i L.A.

The Holiday, verdt å få med seg

Så går det jo ikke an å drive å blogge om interiør og film uten å nevne den ultimate interiør-filmen "Something´s Gotta Give" med Jack Nickolson og Diane Keaton.Bare så det er sagt så er jeg fullstendig klar over at dette har vært blogget om utallige ganger verden rundt, men jeg tror huset tåler nok et gjensyn. FOR ET HUS!! Denne filmen er ikke noen julefilm, heller en koselig film som er mer kjent for huset og omgivelsene enn for selve storyén. Lar bildene fra Erica Barry´s beach house bare tale for seg selv. Enjoy.. :)

Et lite glimt fra filmen ...
.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.