Gå til hovedinnhold

Et sparetips for slunken lommebok..?

Fru Muffins sin januarlønning kom inn på konto - og forsvant ut igjen like fort. Januar er måneden for kontigenter, abonnementer, avgifter, forsikringer osv. Kort sagt alt som en fornuftig økonom som ikke bruker alle pengene sine på Riviera Maison butikken i desember burde lagt av penger til. En sånn fornuftig økonom er og blir vel heller aldri fru Muffins. Januar er altså måneden der det rett og slett ikke er budsjett for det lille ekstra. (sånn som januar-salget...hrmpfffff!  At jeg aldri lærer!!!!?)


Siden fru Muffins ikke har en usedvanlig rik mann er januar den måneden det er mindre å bruke til nødvendigheter som hudpleie, massasje og andre kjekke ting.  Hvorfor ikke lage sitt eget hjemme-SPA? Litt forberedelser: 

  1. Finn frem alle produkter som du har tenkt å bruke på SPA-behandlingen og plasser dem innenfor rekkeviddde.
  2. Ta frem mange myke og helst matchende håndkler (harmoni er viktig) Jeg liker å brette dem for å få  en liten touch av luksus i mitt hjemme-SPA. Demp lyset, tenn noen duftlys, sett på litt avslappende musikk (For oss uten cd-spiller - gratismusikktjenesten Wimp har masse SPA-musikk å velge i. )
  3. Fyll badekaret med varmt deilig badevann og bruk en god badeolje. Personlig favoritt er Decleor Aromaessence badeolje, men apoteket har mye deilige oljer som er langt rimeligere. Oljen fra  Decleor har en muskelavslappende og beroligende effekt.
  4. sist men ikke minst er det bare å finne frem en nøkkel til baderomsdøren, og fortell alle familiemedlemmer at NÅ - nå skal mor ha sitt januar-bad. Og mor vil IKKE forstyrres ;) 

Rekkefølgen på SPA-behandlingen vil jo avhenge litt hva man ønsker å "behandle". Jeg pleier å legge meg i badekaret, høre på fin musikk, slappe av og nyte et glass vin. Men fordi jeg ikke liker å gå rundt resten av kvelden med badeolje i håret avslutter jeg alltid med en dusj.

Bodyscrub er alltid deilig. Verdens beste scrub er MD Formulation Face and Body scrub.  Denne er superdrøy, lukter "ingenting" og klistrer ikke slik som mange slike produkter gjør. 
Så:

Shampo & Hårkur 
Ut av dusjen
Myke håndkler tulles rundt kropp & hode
Ansiktsmaske
Ut av badet & inn på det varme deilige soverommet/sofa med ansiktsmaske, øyemaske (kalde teposer duger også mot mørke ringer under øynene) 
Slapp av 
skyll ut/vaske av hårkuren og maske etter virketiden
Smør deg inn med en god ansiktskrem.

Garantert en deilig følelse & billig-spa-behandling :)

Hvis en er ekstra heldig og har en supersnill mann i huset så kan jo han få lov til å massere vonde skuldre og rygg en gang sånn ca før ansiktsmaske. Hvis ikke er det bare å håpe på at februar lar oss beholde litt mer i lommeboken og massasjetimen kan jo bookes allerede nå ;)Kommentarer

  1. Det var et fornuftig innslag og skal definitivt tas til etterretning;-))
    Klem fra meg

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.