Gå til hovedinnhold

Fett-jevndøgn

For de som ikke vet det var det fett-jevndøgn i går. Det vil si tid for å stille badevekten tilbake 5 kilo - minst ;)

Muffinsfruen trener innimellom på et lite treningsstudio ikke så langt hjemmefra. 3. januar, altså i går møtte hun derfor pliktskyldig opp på trening og forventet stinn brakke med damer ivrige etter å bli kvitt julekonfekten, og det i en fart. Ble  derfor ikke lite paff da jeg kom inn i helt stille og tomt lokale med tente duftestearinlys og en (helt sikkert utskremt & vikarierende) mann av typen Handy-tømrer bak resepsjonen.  Vet ikke hvem av oss som følte oss mest utilpass, meg eller han, men treningsprogrammet ble ihvertfall gjennomført på rekordttid med påfølgende retur til Muffinshuset.

Starten på treningshalvåret ble derfor noe halvhjertet. På soverommet mitt har jeg et monster-apparat som ganske enkelt ikke er pent uansett hvor det enn plasseres.. Planen er å bruke dette nå i vinter når det er mørkt og glatt men foreløpig står det der og støver. Pynter ikke akkurat opp tilværelsen nei.


Iphone-kamera kvalitet på dette bildet... : (


De to siste dagene har undertegnede slengt seg på LCHF opplegget og er på full fart inn i ketosen. For ikke å si narkosen. Ketosen (eller narkosen)  har iallefall inntatt øverste etasje for hjernen fungerer ikke, kroppen skriker etter karbohydrater og sjokolade er byttet ut med paracet. Aldri har jeg vel hatt så lyst på en banan som akkurat nå. Burde jo skjønt det. Rett fra jule-kos til Low Carb..kan jo ikke gå bra ? Er fristet til å gi opp hele prosjektet først som sist.... For de som ikke har lest det anbefaler jeg å ta turen innom Emmelines blogg der hun skriver om "trillefolket" ;))

Ha en fortsatt fin kveld og hvis jeg fortsatt er bevisst og ikke i narkose kommer jeg med en oppdatering.
I´ll be back ;)


Kommentarer

 1. He-he...fettjevndøgn! Aldri for sent å lære noe nytt skjønner jeg ;-)
  At du gidder å leve på diett! Har aldri vært så fokusert på mat som i de årene jeg slanket meg. Nå spiser jeg når jeg er sulten, og lar være når jeg er mett, og vekta står stand by år ut og år inn...beste slankekuren! :)

  Du skriver veldig lett og festlig forresten, og nå skal jeg følge rådet og svinge innom Emmeline også :)

  SvarSlett
 2. Jeg henger ikke med på den der seilasennå i år. Når jeg tenker etter har jeg el egentlig aldri gjort det. Nonsjalant ignorant eller giddaslaus. Sikkert litt av alt hehe.
  Just nå klør jeg meg i hodet fordi jeg har spist et hav av sjokolade,kaker og fete middager og bare latet meg, likevel har jeg gått ned over ett kilo i julen???
  For all del klager ikke, å nei langt i fra.Men man kan jo begynne å tenke noe er galt når walters mandler og marispangriser flykter fra meg?
  Emmelines venninde høres ut som en dame som jeg godt kunne ha tatt kråkfot på. En sånn dame trenger man slett ikke som venn. Men så fikk hun da sagt det å da.Og nå sitter jeg her med et djelvelsk glis og tenker at jeg nok burde ha vært bestevenn med damen i mange år selv. Tenker at selv om jeg har hatt flaks nå, så er det vel nettopp bare flaks. Og om jeg tørr gå ut? Ja tenk og det med hodet hevet, og det bør alle gjøre etter jula.For julekosen trenger vi.
  Fettjevndøgn hva er det?? Plystrer....
  Pst har prøvd ketolysekuren, funker sakte sakte, men bananhelvetet står jeg over.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.