Gå til hovedinnhold

Herr Handy må holdes i aktivitet

I sin søk etter fiffige løsninger for hus og hytte kom fru Muffins over denne ideen til hjemmesnekret køyeseng på foreldremanualen.no. Dette tror jeg vil være en perfekt løsning for barnerom/gjesterom på hytten vår på fjellet. Eneste jeg stusser litt på er hvofor det ikke er laget en trappeløsning eller stige. Skal ungene liksom hoppe opp og ned fra øverste etasjen? Men det er en liten detalj som Herr Muffins helt klart fikser. I og med at dette skal være en løsning for en hytte på fjellet beholder vi nok det hvite som jeg synes er fint sammen med karamellbrune beisede vegger (slik jeg tiligere har skrevet litt om) Men New England stilen får bli igjen hjemme. På hytten bir det nok finest med litt bruntoner og varme farger på puter og pledd..God utnyttelse av liten plass


Dette bør herr Muffins klare å få til?  Hva har man ellers handymenn for? ;))


Har også konkrete planer om å pusse opp eldstedatters jenterom og her er det mer aktuelt med noe i New England stil. Bildene må derfor bare betraktes som inspirasjon...Lurer på om det går an å få tak i sånt stjerneteppe noe sted? (det er det vi skimter nede i venstre hjørne på dette litt mikroskopiske bildet jeg fant på nett.)


Fortsatt god lørdag !Kommentarer

 1. Kjempesmarte løsninger...
  Og har en mulighet til å lage et skuffesystem for sengetøy under den nedre køyen,
  kan den brukes som sofa/kosekrok på dagtid...
  Genialt!

  SvarSlett
 2. Heisann
  Koselig blogg og fine bilder. Har veldig lyst til å følge den videre:-)
  Spennende prosjekt med oppussing. Så ut til å være veldig gode løsninger. Vi har det samme, men ikke køyeseng over hverandre, på barna sine rom:-) God utnyttelse av skråvegger>:)
  Ha en fortsatt fin helg

  SvarSlett
 3. Stilig den øverste løsningen der ja. Tenker stigen er fjernet fra bildet fordi den ikke tok seg ut nok jeg. Typisk det.
  Angående puter og pledd med stjerner,sjekk Lexington og norske forhandlere der. :)

  SvarSlett
 4. Kjempe smart løsning :-) Hr Handy klarer nok det skal du se, hihi :-) Så iallefall kjempe flott ut. Lykke til med prosjekte :-)

  Klem fra Gry :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.