Gå til hovedinnhold

Kos og spill

Endelig fredag og tid for litt sofakos.  Denne helgen har fru Muffins overhodet ikke tenkt å gjøre noen ting som helst annet enn å slappe av og nyte de to usle fridagene. Det vil si;  i morgen er det uti snøkaoset for å finne bursdagsgave til to stk. småjenter samt fikse klær og sko slik at Muffins-prinsessen på 7 år kan gå (dvs kjøres)  i selskap. Ett på lørdag og ett på søndag. Dessuten er det visst en spinningtime på programmet i morgen formiddag samt litt styrketrening etter dette...Nuvel. Ikke helt frihelg likevel ; )

Det gjelder å gjøre det beste utav det og tiden vi har fri skal iallefall nytes. I kveld skal vi se 80-tallsfilmen Coctail med en ung Tom Cruise (slik vi husker han før det rablet totalt for han og han joinet scientologene)
I morgen har jeg lyst å spille spill, for det er så innmari lenge siden vi har gjort.  Kort sagt ingenting interessant å blogge om. He,he.
På interiørfronten så har herr og fru muffins (riktignok bare på luftslott-stadiet) snakket litt om disse leilighetene i Nyhavn ved Bergen. Her var mye fint, men kanskje litt for dyrt for oss i øyeblikket.. Men det er jo gratis å drømme da :)

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.