Gå til hovedinnhold

Flere skap eller flere kurver?


Fru Muffins brukte mesteparten av lørdagen til å omøblere soverommet /arbeidsrommet. Resultatet etter flere timers skyving frem og tilbake på steintunge møbler var at plassen og romfølelsen var mer eller mindre konstant. Sistnevnte, altså romfølelsen var til og med kanskje litt dårligere? Eldste muffinsdatter som sjelden ytrer noe som ikke er svært så diplomatisk mente at nå ble det iallefall "rart". Og det som en kommentar til det fru Muffins mente måtte være den optimale løsning.....sukk! Hensikten med hele omøbleringen var å frigjøre plass til flere veggskap. Skap som kan oppbevare 2o bagger, 15 vesker sengetøy og andre ting som ikke brukes hver dag. Men å frigjøre  plass som rett og slett ikke finnes viser seg å være rimelig umulig. Så da blir det kanskje plan B. Noen lekre kurver fra Riviera Maison? Kjøper sjelden og aldri slike større ting fordi jeg synes 2000,- for en kurv er litt råflott. Men hvis kurvene skal være i daglig virke og erstatte langt dyrere løsninger som flere IKEA skap. Ja, da blir det vel egentlig ikke så dyrt..sånn alt i alt?  

To kurver av denne typen er det plass til bak sengen på soverommet. Kriteriet er at de må være fine å se på. Og det er jo disse fra Riviera Maison. Fine & dyre ;)
Fortsatt rimelig forkjølet og formredusert

Kommentarer

 1. Kjempe flotte kurver! Flotte å se på og go plass oppi. Smart smart Fru Muffins :-)

  Ha en flott dag videre og fortsatt god bedring :-)

  Klem fra Gry :-)

  SvarSlett
 2. Hei, hei, så kjekt at du vil følge bloggen min. Har tittet innom deg og, og legger meg til her:)
  Kurver er kjempefine til oppbevaring, de har noen fine på Bohus og til 700 kr, nesten samme str som du viser på bildet.

  God bedring!

  Klem fra Britt

  SvarSlett
 3. Og en stor utrekkskuff under sengen vil også gjøre veldig nytte. Men hjul på. Sikkert å få på Ikea til en billigere penge;-)
  Men jeg skjønner godt det ble en slik kistekurv.De er jo nydelige da. men fysj for en pris. Ikke helt etisk den prisen gitt.
  Har et soverom jeg må fikse opp jeg og. Vårt eget som aldri har blitt sortert skikkelig siden vi flyttet inn for to år siden.(rødmer) Men det er slik en dørstokk.Tror jeg må kjøpe meg en lekker stige som jeg slett ikke vet hva jeg skal gjøre med etter at jeg har forsert dørstokken. ;-D

  Klem!

  SvarSlett
 4. Hei frue!
  Lekre kurver!
  Enig...supert til oppbevaring og flotte å se på:)
  Ha en fin kveld!
  Klem fra meg.

  SvarSlett
 5. Liker veldig godt de kurvene, og om plassen ikke tillater noe annet så sier jeg Go for it ;)
  Ønsker deg en flott kveld!
  Klem Anne-Gry

  SvarSlett
 6. Fine disse kurvene fra RM, men jeg er enig at prisen er unødvendig stiv (som de fleste av deres produkter). Det finnes mange andre som har lignende til en lavere pris.
  Har du frittstående skap så kan du sette kurver eller pene esker med lokk på toppen av skapene. Har du lukkede garderobeskap som er bygget til taket, hvor det er laget ett stort rom øverst, så kan du sette inn en ekstra hylle eller to. Det har vi gjort i flere garderobeskap. Der setter jeg kurver med vintertøy om sommeren og sommertøy om vinteren. Veldig praktisk.
  Har du en bod så kan du montere hyller ca 55 cm fra taket. Da har du plass til mange kasser til oppbevaring.
  Er garasjen deres tørr (med oppvarming) så kan du også her utnytte slik plass.

  Lykke til med oppbevaringsløsninger.

  Ha en fin onsdag!

  Anette Willemine :)

  SvarSlett
 7. Ikke så enkelt å finne plass nei. Kurvene er superflotte.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.