Gå til hovedinnhold

Nei, damer kan man visst ikke stole på.

 Vofsen er forelsket. Ulykkelig forelsket. Han sitter i vinduet og sturer og venter på at sitt livs kjærlighet skal dukke opp. Men hun kommer visst ikke. Ikke i dag heller. Vi kaller henne bare damen. For ingen husker hva hun egentlig heter. Hun som her for en stund siden begynte å spøre om lov til å ta med vofsen på tur. Hvis han hadde lyst da? Om han ville! Han er totalt borte vekk i henne. Helt tullete er han.  Og av og til når hun går forbi Muffins-huset holder han på å rive ned både potteplanter og møbler mens han hyyyler i ren glede. Sånn at det høres lang vei.  Innimellom har det faktisk hendt at damen har snudd og kommet tilbake for å hente ham, selv om hun kanskje bare hadde tenkt seg en kortere tur akkurat den dagen.  
Men nå er det altså slutt. Og vofsen er dypt ulykkelig. Nei damer kan man visst ikke stole på. Tenk å bli borte sånn uten videre? Prøver å forklare han at det kanskje har noe med glaserte vestlandsveier å gjøre og at han må nøye seg med å bli luftet av herr Handymuffins inntil videre....

It must have been love...?

Muffinsfruen klarte å karre seg avgårde på spinning-time i dag. Nok en lørdag med overfylt spinningssal og ivrige nyttårs-trenere. Ting normaliserer seg vel i mars får en håpe. Styrketrening måtte gå ut da to bursdagsgaver måtte kjøpes og fru Muffins ble FOR fristet til en tur i badstuen til tross for streng timeplan. På veien ble de likevel tid til en aldri så liten en tur innom Farmors hus som har utvidet butikken sin i Gullgruven kjøpesenter.  Disse lysene og et skilt til gjestehåndduken på badet fikk bli med hjem.  (Synes alltid det er så forvirrende når en må bruke folk sine bad og det henger 10 håndklær der uten at en vet hvilket som er tiltenkt gjestene)


Herr Handy har malt peisen i dag. Muffins-prinsessen ble lettere indignert over at hvitmalingen var til peisen og ikke til hennes gulv så vi øyner hva det neste prosjektet må bli. Hun ønsker seg hvitt gulv og syrinfargede (det hun altså betegner som "lilla") vegger. Fru Muffins er litt i tvil om akkurat dette blir noe særlig fint og har ymtet frempå om at kanskje EN av veggene kan være "lilla" og resten hvitt? Nei! Alle skal være lilla. Basta. Hva tenker dere? Bør hun få viljen sin i sitt lille prinsesserike eller skal mors (forhåpentligvis noenlunde velutviklede) sans for estetikk bli avgjørende?
Fortsatt god lørdag :)

Kommentarer

 1. Åååå stakkar søte fine vovsen..Kan godt forstå han savner den snille damen. Utrolig fasinerende at dyr kan bli så glade for mennesker. Er det rart vi sier hunden er menneskets beste venn!!
  Jeg syns fru muffins skal få bestemme! Si det til din handyman, og bruk kvinnelist;-))
  Ha en rasendes kjekk lørdag!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Huff da...stakkars hund! Bildet ditt sier mer enn tusen ord, om lengsler og savn... ;-)

  Prinsesserom!? Hva med å male en vegg etter frøknas smak, og lysne fargen betraktelig på de tre andre. Rommet er fortsatt helt lilla! ;-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.