Gå til hovedinnhold

Godt Nytt År!



Da er vi inne i et nytt år og det er tid for å iverksette alle gode forsetter. Fru Muffins sliter allerede med forsettet om å ikke spise godteri... !!!
Herr Handymuffins for sin del sitter i sofakroken og trøkker innpå det han kan av sjokolade, chips & cola.  Selv har vel fru Muffins frem til nå vært en av Freia´s beste kunder.. Men tiden er kommet for forandring og buy, buy 4 kilo Freia-flesk.. A little less conversation - a little more action!

Listen over alle prosjekter som planlegges gjennomført (avhengig av undertegnedes høyst varierende viljestyrke og motivasjon) både på interiørfronten med hensyn til ting av mer av helsebringende karakter får vi komme tilbake til senere i uken. I øyeblikket er jeg glad for at kvelden i går ble fin og at våre gjester ikke hadde noe i mot å jobbe litt for maten. Tapas kom på bordet med litt samarbeid og ikke minst våre hyggelige gjesters velvilje til å se bort fra at vi rett og slett har for lite hus til denne typen Nyttårs-middager.


Litt av gårsdagens samarbeidsprosjekt. Tapas. (Resten av maten måtte vi plassere et helt annet sted..men alt går :)

På kjøkkenet der tapas-buffeen egentlig skulle stått satt nemlig 6 glade barn og spiste hamburgere & kjøttboller og koste seg stort. Til tross for at elegansen (merk de blå hånddukene som måtte fungere som ekstra gryteunderlag) til slutt måtte vike noe pga. akutt plassmangel kompenserte det i tilstrekkelig grad for oss voksne å istedet høre masse latter og glade barnestemmer fra gjengen på kjøkkenet. Humøret var på topp blant ungene hele kvelden til tross for surt Nyttårs-vær på vestlandet og julebukk-runden derfor ble unnagjort i expressfart... = minimalt med snop. Vet ikke om det var gått 30 minutter engang før "Minnie-mus" og "Hannah-Montana" kom inn gjennom døren, våte som kråker og hvorpå "Minnie-mus" erklærte (på bergensk) ; "Vi GIDDER ikkje mer !!"

Nyttårsaften 

Noen av våre nyttårsgjester overnattet, det ble en sen men koselig frokost og til og med hunden var litt sent våken i dag.

Frokost 1. nyttårsdag


Tøft å rangle hele natten...tror jeg sover litt til...

Kommentarer

  1. Det høres da ut til at det ble en vellykket nyttårsaften hos dere, og det er jo alltid fint å jobbe litt for maten (blir mer sulten da) ;)
    Her hadde vi planlagt en fin middag i dag også, men den utgår med høye kneløft og vi spiser rester fra i går (skal bli godt å bli sulten igjen).

    Tusen takk for kommentar hos meg. Jeg håper jo jeg av og til er litt intressant i bloggen min og det gleder meg at du vil følge meg videre :)

    SvarSlett
  2. Nydelige bilder..
    takk for at du vil følge bloggen min :)) veldig moro..

    Ønsker deg et Godt Nytt År !
    Klem,kari

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.

Drømmen ble virkelighet

Omsider ble drømmen om et nytt kjøkken virkelighet.  ☺☺☺ Vi er nesten i mål med prosjektet men en feil ved benkeplaten som er laget av Silestone har gjort at vi måtte re bestille denne. Ventetiden er mange uker. Det gjør at vi heller ikke får satt på endestykket av benkeplaten. Men vi begynner å få et inntrykk av hvordan ferdig løsning blir.  Snøhvit benkeplate i Silestone. Gardinene er fra Ralph Lauren og kjøpt på Finn.no Selv om det ferdige resultatet ikke er på plass enda er det deilig å slippe å leve på en byggeplass. Kan poste noen bilder fra perioden helt uten kjøkken en annen dag.