Gå til hovedinnhold

Tøffere virkemidler må taes i bruk!


Å si at fru Muffins er et A menneske ville være en overdrivelse av dimensjoner. Når vekkerklokken ringer klokken 06.00 finnes det ikke et snev av vilje til å stå opp...Resultatet er at det går både en og to timer ekstra før fruen sitter på kontorstolen slik hun skal. I en ideell verden skulle hun vært der klokken 07.15. Senest. Men det er i den ideelle verdenen. I virkelighetens verden entrer fru Muffins kontoret med et nødskrik før klokken 09.00 som altså er siste frist. 

I dag gikk derfor turen til Expert hvor Philips wake up light fikk bli med hjem. Den står nå og blomstrer på soveromsgulvet og fru Muffins er mer enn spent på om dette lille vidunderet skal få henne opp om ikke klokken 0600 så kanskje litt før iallefall. (gjelder å ta det pent til å begynne med) Det der med at å stå opp er som å rive av et plaster orker hun simpelthen ikke å høre på. Fru Muffins liker ikke å rive av plaster om morgenen. Heller ikke å stå opp. Hvis ikke solen skinner ute da. Og det er det som er meldt i morgen tidlig. Solskinn på soverommet i Muffinshuset ;)

Så får vi se da. Om ikke dette skal revolusjonere morgen vanene og sørge for at fru Muffins får mengder med virksomme morgentimer på kontorstolen. 

God natt :)

Kommentarer

 1. En sånn dagslyslampe ønsker jeg meg også. Det er tungt å stå opp i mørke vinterNorge...
  Så får vi først se da om du får noen positiv opplevelse av denne?

  SvarSlett
 2. Jeg venter i spenning på å høre om lampen svarer til forventningene....
  Da skal jeg kjøpe en til tolvåringen !

  SvarSlett
 3. Hei hei!

  Dette må du virkelig uttdype noe mer, kunne sårt trengt noe som åpnet øynene mine om morgenen. Føler jeg drar meg selv ut av seng for tiden, men slik er det ALLTID i januar og februar måned, årets verste måneder med tanke på tretthet spør du meg!:)
  Ha en herlig dag enten den starter kl 7 eller 9:))
  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Heisann, ja det skal jeg gjøre, ikke så lenge til jeg skal oppover nå, spent på hvordan de ser ut! Snakkest:)

  SvarSlett
 5. Kommer tilbake med en "statusrapport" ang. dagslyslampen om en ukes tid. Må vel prøve den ut noen dager før det går an å si om den virker eller det kun er placebo effekten ;)) Dvs. jeg-har-brukt-nesten-800-kroner-på-en-vekkerklokke-nå-MÅ-den-virke-effekten :D

  SvarSlett
 6. Takk for koselig kommentar på bloggen min. Sånne tilbakemeldinger blir jeg glad for. :)
  Lykke til med prosjekt-stå-opp. Spent på statusrapport.

  SvarSlett
 7. Det er jeg og spent på høre. Står opp 05.30...GRUSOMT

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.