Gå til hovedinnhold

Herr Handymuffins sier han vil flytte

...i leilighet. Vet ikke om det er all snømåkingen som har tatt "knekken på ham" eller om han rett og slett bare er blitt veldig urban sånn over natten. Her i Muffinshuset er det alltid noe å gjøre. F.eks. kan han når han måtte ønske kaste seg over prosjekter som å fikse det fordømte kjøkkenskapet, male gulv eller rett og slett gi seg i kast med å bringe "Porch swingen" vår i hus sånn at han rekker det før vinteren er over. Porch swing´en (og for de som nå ikke skulle vite hva jeg snakker om så er det altså en sånn benk som henger i kjetting)  skrapte han all malingen av tidlig i høst. For sikkerhets skyld. Sånn at den skulle tåle


vinteren ekstra godt liksom. Not. Planen var å male den men den henger da der. Og hvis noen skulle være så uheldig å sette seg i den så risikerer vedkommende å få hele himlingen på terrasseoverbygget i hodet. Fordi den ikke er skikkelig festet (der har du forresten nok et prosjekt Herr Handy!) Så det er ikke rart at han har lyst å flytte i leilighet.

For øvrig gikk LCHF opplegget den veien høna sparker. Etter et drøyt døgn med bacon og egg måtte fru Muffins kaste inn håndklet. Da var hodepinen gått over til skjelving og jobbing ble en ikke-sak. Siden sjefen sikkert ikke har særlig forståelse for nødvendigheten av LCHF & mefølgende narkose-ketose så ble det en melonyoghurt på styrten. Sukker liksom. Plan B er iverksatt. I kveld skal fru Muffins ut å jogge. Grøss...!

Kommentarer

  1. Hehehe... Er nok en her i huset som også ønsker flytte, ikke i leilighet her til lands, men til en leilighet der det er varmegrader hele vinteren. Ikke trives han med sprengkulde og slett ikke med all snøen som er kommet nå...
    Jogge? Grøss og gru...
    Nei, jeg har slitt sånn med å klare beholde de kilonene jeg har så ingen jogging her i gården. Setter stor pris på de kiloene jeg har for mye.
    Det skal sies at jeg gikk på cellegiftkurer fra desember -09 til sommeren -10 etter en brystkreftoperasjon. Da var det et slit å klare å la være å gå ned i vekt for jeg ville helst ikke se ut som et sykt ranglebein. Derfor priser jeg noen kg for mye! Tuddeluuuu...:-)

    SvarSlett
  2. Alltid litt å gjøre når en har hus..
    Selv har jeg fått rydde ånden over meg.. så nå er det ei lita bloggrunde før jeg skal ned i kjelleren og ta ett tak
    Men kjære deg, pass deg nå så ikke du knekker ett bein eller to, synes det hørtes skummelt ut med jogging idag..
    Klemmer fra meg

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.

Drømmen ble virkelighet

Omsider ble drømmen om et nytt kjøkken virkelighet.  ☺☺☺ Vi er nesten i mål med prosjektet men en feil ved benkeplaten som er laget av Silestone har gjort at vi måtte re bestille denne. Ventetiden er mange uker. Det gjør at vi heller ikke får satt på endestykket av benkeplaten. Men vi begynner å få et inntrykk av hvordan ferdig løsning blir.  Snøhvit benkeplate i Silestone. Gardinene er fra Ralph Lauren og kjøpt på Finn.no Selv om det ferdige resultatet ikke er på plass enda er det deilig å slippe å leve på en byggeplass. Kan poste noen bilder fra perioden helt uten kjøkken en annen dag.