Gå til hovedinnhold

Hvis jeg var ordentlig rik ville jeg kjøpt meg en

kinesis vegg hjemme! For de som enda ikke har prøvd kinesis så kan jeg fortelle at det er en av de mest effektive treningsformene som finnes. På en halv time trenes styrke, balanse og kondisjon. Og bonusen er en eventyrlig forbrenning... Treningen trenger bare 1m2 plass, men selve veggen er mer volumiøs.

En annen bitte liten detalj er jo at veggen heller ikke er rent billig i innkjøp. Så foreløpig (hvilket sannsynligvis betyr forever)  får jeg nøye meg med å drømme om veggen. Ikke mange treningssentre har den heller enda, men forhåpentligvis blir det flere etterhvert.

I dag har jeg vært på vibrasjonstrening, super trening for travle Muffinsfruer. 20 minutter inkludert oppvarming og massasje. Det har jo alle tid til :) Også disse proff apparatene  som dessverre er nokså dyre finnes til hjemmebruk (nei, det de selger på G-sport til 1300,- er IKKE det samme) Men på en annen side - disse maskinene er jo heller ikke direkte vakre, eller hva synes dere?  Lurer på hvor i all verden jeg skulle plassert en sånn liksom..?





Tegnet årsmedlemskap på treningssenter med vibrasjons-maskiner, corebar og zumba i kveld.  Så nå er det buy buy love-handles ;)  Snope kuttet gikk det verre med. Viser seg å være komplett umulig for fru Muffins å la vær å spise sjokolade. Men noen laster skal man jo ha, ikke sant?

Kommentarer

  1. God kveld Fru Muffins:)
    Mye gode treningstips, og de fleste er sikkert gode, men varer de...hmm. Min datter kom hjem fra treningen på Elixia i går og uttrykte sterkt missnøye med "alle de der nyttårsforsettene" som florerer på treningssenteret disse dager, og sa at hun gleder seg til slutten av febr. begynnelsen på mars, for da detter de av og tingene normaliserer seg ha ha ha. Jeg har både tredemølle og multiapparat i kjelleren, bruker det skjelden..men er mye ute å går lange turer med vovsene, det er min trim;-)
    Ja det går forbausende godt med snopestoppen, har ikke tatt i en godteri siden nyttårsaften. Har akkuratt laget meg en tallerken annanas salat med røde druer, den tilfredstiller sukkerbehovet for et par dager, er ganske så stolt;-))) Prøv igjen, ikke gi opp fordi om du har spist en gang. Hold deg til lørdagen så er jo det kjempebra, KOM IGJEN!!
    Klem klem

    SvarSlett
  2. Flotte trenings tips. Har vært på spenst idag og hatt 30 min på step maskin og er ganske så fornøyd med det. Men så var det den sjokoladen da... fader så fysen man blir spesielt om kvelden. Lykke til med treningen

    hilsen anita s

    SvarSlett
  3. Hei.
    Så flink du er som trener !
    Jeg hadde også tenkt å følge Anne-Karins snopestopp..... Jeg sier ikke mer.
    Jeg leste innlegget ditt om blogglandias mørke side og jeg leser en del innlegg der det visse stiler innen interør blir hånet uten tanke for at leseren har akkurat denne stilen .
    Ellers , i min hverdagsblogg , har jeg utelukkende opplevd positivitet som jeg synes er overveldende.
    Jeg kommenterer det jeg synes er bra og det samme opplever jeg tilbake. Vi mennesker er nå en gang forskjellige og det er bra !
    Lykke til med bloggingen. Jeg følger deg videre. Du skriver bra !

    SvarSlett
  4. Hei! Takk for hyggelig hilsen på bloggen min. :) Koselig hvis du kan finne inspirasjon. Det er jo en del av det å blogge, i alle fall for min del, at vi kan dele med hverandre.

    Leste innlegget ditt om bloggingens mørke side, og det er fint at vi kan diskutere slike temaer også. :)

    Legger meg til som følger, så kommer du også på min bloggliste! :)

    Ønsker deg en fin torsdag!

    AW :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.

Drømmen ble virkelighet

Omsider ble drømmen om et nytt kjøkken virkelighet.  ☺☺☺ Vi er nesten i mål med prosjektet men en feil ved benkeplaten som er laget av Silestone har gjort at vi måtte re bestille denne. Ventetiden er mange uker. Det gjør at vi heller ikke får satt på endestykket av benkeplaten. Men vi begynner å få et inntrykk av hvordan ferdig løsning blir.  Snøhvit benkeplate i Silestone. Gardinene er fra Ralph Lauren og kjøpt på Finn.no Selv om det ferdige resultatet ikke er på plass enda er det deilig å slippe å leve på en byggeplass. Kan poste noen bilder fra perioden helt uten kjøkken en annen dag.