Gå til hovedinnhold

1000 konepoeng til Herr Muffins...

Klokken er 08.15 om morgenen og fru Muffins ligger fortsatt ultraforkjølet og snufsende i sengen med nesetippen såvidt over dynen. Ute på kjøkkenet er det romstering og morgenrutiner. Herr Muffins har tatt komandoen i dag og fru Muffins ligger og hører på praten til  ungene som skal ut og avgårde på skolen.

Herr Muffins sier plutselig at han kan kjøre ungene til skolen for han skal på butikken likevel. Eldste muffinsdatter sier at "nei, det behøver du ikke, det tar faktisk kortere tid å gå snarveien". Yngstedatter derimot setter stor pris på et slikt unikt tilbud om taxi tidlig på morgenkvisten.. Så blir det stille i huset. Fru Muffins registrerer at samtlige er gått og nå hører hun kun den evige klynkelyden av det fortsatt så ulykkelig forelskede pelsdyret..Sånn i halvsøvne registreres det at herr Muffins er tilbake og han skramler rundt med noe på kjøkkenet. Og plutselig står han der. Med en stor kopp rykende varm kakao med krem på toppen. Til syke fru Muffins som hadde så lyst på sånn varm kakao i gårkveld. Smelt ! :) 1000 konepoeng rett i potten til herr Muffins. For omsorg og trøst til fruen som ikke har tid eller lyst til å bli parkert slik hun er blitt nå med nesedråper og kleenex i umiddelbar rekkevidde.

you gotta love it :)
Kommentarer

 1. Sånt liker vi !!!!
  Kjærlighetserklæring i form av varm sjokolade med krem ♥

  Riktig god bedring til deg og en hilsen til muffinsmannen :)

  SvarSlett
 2. God bedring Fru Muffins:-)

  Klem fra Gry :-)

  SvarSlett
 3. For en snill mann! God bedring til deg:)

  Klem!

  SvarSlett
 4. Applaus til muffinsmannen! Sånn skal det være ja. :)Ta det tid til å bli frisk du nå. Forkjølelsen som går nå i vinter går veldig fort over i influens hvis du ikke er forsiktig. Trust me been there done that to ganger!! i høst. Pyton. Slapp av og stress ned, verden går slett ikke under uten deg. Denne morgenen var vel et godt bevis på det vel. :)
  Stor god klem. Heldigvis bare over nett fordi jeg har fått farrang av alle ting.
  Line-Cathrin

  SvarSlett
 5. Riktig god bedring til deg:) dette må han få noen poeng for ja;)
  Ville tipse deg om at jeg har lagt ut et par bilder av de "amerikanske" vinduene vi var og så på, fikk ikke pris på de i farten, men det er nok ikke noe problem om en oppgir størrelse, og eventuelt hvilke sporsser en vil ha i tillegg på de.

  God bedring igjen til deg:)

  SvarSlett
 6. Svar til kommentar. Ja det er omgangssyke.:)

  SvarSlett
 7. Så deilig med bevertning på senga når man er syk, og så så snill mann du har :-)
  ....og flott blogg :-)
  Har lagt meg til som følger, sånn at jeg er helt sikker på at jeg kommer tilbake til deg ;-) :-)
  Hilsen Rita

  SvarSlett
 8. Så deilig!!
  Han setter nok stor pris på fruen!
  God bedring til deg:)
  Klem ..

  SvarSlett
 9. Ja, han er en snill handy ;) Takker for ønsker om god bedring:)

  SvarSlett
 10. Så snill han er...
  Sånt liker vi vet du...:-)
  Ønsker deg riktig god bedring!

  SvarSlett
 11. Slikt liker vi, at de steller litt for oss...herlig, håper du snart er på beina igjen...god bedring og god helg!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.