Gå til hovedinnhold

Vårt baderom


NIB har tidligere kommet med utfordringen "vis frem ditt bad." Nå rakk ikke fru Muffins å hive seg på akkurat denne utfordringen, men tenkte likvel å vise noen bilder fra baderommet i Muffinshuset. Badet er innredet i 2003 og i mangel på penger snekret tømrer-svoger baderomsbenken som er laget av teakplater kjøpt hos trelast forhandler. (at teak ikke er direkte regnskogvennlig tenkte ikke fru Muffins på før benken var ferdig) Benken er så lakket med teak-lakk kjøpt hos båtforhandler.  I 2003 var det ikke fullt så vanlig med vasker oppå benkeplaten og disse to fra Dualit ble sendt til Bergen med fly fra hovedstaden (!)  At de har nesten en cm forskjell i diameter oppdaget ikke fru Muffins før flere år etter, men det ga selvsagt den opplagte løsningen på hvorfor vannet av og til rant på utsiden av vasken hvis kranen ikke var heeeelt stengt. Irriterende men sant. Og det eneste som er bombesikkert er at målene er nøyaktige, for er det noe tømrer-svoger kan, så er det å måle nøyaktig i kategorien petrimeter.

Dette bildet har litt julestemning...se datoen ;)

Kranene ble kjøpt utelukkende på grunn av designet. Designer Philippe Starck. At det er "designer" kraner betyr ikke at det er kvalitet... Innmaten i krantoppen er iallefall ikke spesielt gjennomtenkt. Inni krantopppen er der en gummiforing som etter en tids bruk begynner å  krympe seg når vannet er kaldt..med det resultat at kranen renner og renner. Og vannet må på kokvarmt for at kranen skal kunne stenges. Da er det avgårde for å kjøpe ny gummiforing. Til 800 kroner stykket. DET hadde du ikke tenkt på herr Starck! Men pene å se på - det er de jo... :)
Kommentarer

 1. Flotte detaljer her hos deg "muffins" :))))
  Ønsker deg en fiiiiin kveld.
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Jeg må flire litt- du skriver veldig godt og morsomt :)) Badet er veldig fint da! Noen cm fra eller til spiller vel ingen rolle ;) Hehehe!

  Så moro med den temperaturmåleren, da!
  Litt nostalgi for deg da ;) Hehe!

  Ha en skjønn kveld!

  Klemmer

  SvarSlett
 3. Flott bad!!
  Takk for hyggelig kommentar!
  Her er linken til "UK":
  http://www.bohemiadesign.co.uk/
  ha en fin dag;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.