Gå til hovedinnhold

En prinsessedrømDa rommet til minste jenten skulle innredes dro herr og fru Muffins på Skeidar for å sjekke prisene på Small World produkter. Møblene og tekstilene er bare utrolig lekre. Etter en rask titt på prislisten innså vi at dette ble i dyreste laget.. 14 000,-  og det kun for sengen var litt i overkant av hva vi hadde budsjettert med. I dag finnes det vel ikke forhandlere av dette merket på hele vestlandet men merket selges fortsatt i Norge for de som har lyst å stifte nærmere bekjentskap med disse fine møblene. Selv var fru Muffins innom Marlip sine websider i dag utelukkende for å hente litt inspirasjon til forestående oppussing av prinsesserommet.... 
Økonomi-varianten dengang ble slik, men nå er det altså tid for å pusse opp....Både gulv og vegger skriker etter et malingsstrøk.. og muffinsprinsessen vil som nevnt ha lilla vegger. (vi får nå se på akkurat det siste.....)


Kommentarer

 1. Small World har så mye fine ting. Var og kikket på det til datteren min jeg også. Men det ble litt i det dyreste laget. Men valget falt på en lokal butikk med masse fine alternativer. Lykket til med oppsussing!

  SvarSlett
 2. Lykke til med oppussing av rommet. Spennende. Der er så mye flott en kan lage til. Liker sengen muffinsprinsessen har, ser ut til å være god plass i skuffende under den. Blir noe slik vi må ha til prinsessen våres når prinsesse sengen er for liten. Håper den holder 1 år til for da skal vi i gang med å pusse opp lofte og nytt rom til prinsessen.

  Ha en flott søndagskveld:-)

  Klems:-)

  SvarSlett
 3. Kjære Fru Muffins!

  Her forleden dag oppdaget jeg bloggen din - ja, jeg satt faktisk og ventet på en flight i Trondheim. Du fanget interessen min og i dag har jeg lest HELE bloggen din fra begynnelse til slutt.

  Takk for mye flott inspirasjon og god omtale av butikken min. Kanskje vi sees på kundekvelden onsdag?

  Fortsatt god søndag - det som er igjen av den!

  SvarSlett
 4. Hei på en sen mandagskveld.
  Small World har mye fint, men du kan jo få tak i andre møbler som kan være fine.
  Har du vært på nettsiden til Grindberg Trevarefabrikk? De har veldig solide og flotte ting. Jeg har senger, nattbord, salongbord og lampebord fra denne fabrikken. :)
  http://www.grindberg.no/

  En annen du kan sjekke ut er danske Lifetime. http://www.lifetime.dk/

  Så ser jeg at du etterspør råd til tapeten din i stuen. Vel, når en tapet løsner fra et underlag, er det mest sannsynlig at det er fordi det A) ikke er grunnet, B) ikke er flekkgrunnet over sparkelskjøter eller C) en kombinasjon av A og B. Det høres ut som det kan være C i ditt tilfelle. Når man ikke grunner vil underlaget være det vi kaller sugende. Det samme vil sparkelskjøter være som heller ikke er grunnet. Når man på et slikt sugende underlag skal tapetsere, vil mye av fuktigheten fra limet trenge inn i platene, som igjen medfører at tapetet får for lite lim til å feste grundig. Nå finnes det ulike typer tapetlim, og noen har bedre vedheft enn andre. Jo tyngre tapet du har, dess bedre lim må du bruke.

  Håper dette kunne være til noe hjelp. :)

  Ønsker deg en god start på uken!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.