Gå til hovedinnhold

I kveld vil jeg vise dere

Hytten vår.  Familien muffins sitt oppussingsprosjekt på fjellet. 
Hytten er av den gamle sorten, oppført på tidlig -70 tall og med tilbygg oppført de senere år. 
Kjøkkeninnredingen er malt. Gulvet er trehvitt, kun lakket med matt lakk. Det var fint i ca 2 timer. Vi vurderer å slipe ned alle gulv i hytten og gi dem en litt mørk nyanse. Med unntak av soverommene som skal få teppe på gulvet. Kanskje blir det en tur i teppebutikken i morgen. 

En av våre hyttegjester skal få slippe å bli med i bloggen helt ufrivillig ;) 


Spisekroken ble malt i sommer og har fått et lysere preg. Den er etter fru Muffins oppfatning blitt MYE finere enn før. Skal få tatt noen bilder i løpet av vinterferien. Slik så spisekroken ut før oppussing: 


Og ubehandlet furu er fint fordi...? Hvorfor var absolutt alt trehvitt før??


Kanskje ikke så godt bilde, men bildet viser beisen vi har brukt på soverommene. Sammen med hvite lister. Oppdaterte bilder kommer også her :)Mange prosjekter på gang. Mange arbeidstimer foran oss. 

God helg !Kommentarer

 1. Litt av ein jobb med å pusse opp ei hytte.
  Men ein av grunnane til at alt var trekvit
  før i tida var vel at ting skulle vere
  naturligt.
  Det er jo nett som no når alt skal vere litt
  slitt og brukt av utsjåande.

  Ha ei fin helg. :)

  SvarSlett
 2. hei, dette håper jeg du legger ut bilder av. Vi holder på selv på fjellhytte med å kegge inn vann og få WC, bad etc. Som du kan se noen bilder av i min blogg! Men håper jo at jeg kunne få litt inspirasjon fra deg!
  Nina

  SvarSlett
 3. Spennende prosjekt. Ser ut som en koselig hytte blir spennende å se hva du gjør videre:-)

  Fiiine lørdagen:-)

  Klem:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.