Gå til hovedinnhold

Stjerner i stuen?


Fru Muffins innser at det er irriterende tidlig å komme med vakre hagebilder.  Men vi trenger jo noe å drømme om, ikke sant? ;) 

Fokuset flyttes herved til innendørs oppussingsprosjekter. Laura Ashley tapeten vi har i stuen har løsnet fra sponplatene under og siden familien muffins i det store og hele er lei hele tapeten (fra perioden da svære gammeldagse mønstre var en hit (rundt 2004) , vurderer vi å skifte tapet.....

FIBER

NEW CLASSIC 2533

Varenr: 2533
EDB nr: 65490
Størrelse: 10x0,53
www.borge.no

"STJERNER!???" utbrøt herr handymuffins bestyrtet da han så denne tapeten fra Borge. Men hvis fargen stemmer noenlunde overens med bildet kunne den faktisk passet godt i stuen vår. Det mener ihvertfall fru Muffins.  Tja. Går det an å ha stjernetapet på to vegger i en stue? Litt New England stil over den, ikke sant? Fru Muffins har foreløpig konkludert med at JA det går an. Og tror faktisk det kan bli fint...Ihvertfall inntil jeg har vært i malingsbutikken og sjekket tapeten ut "live".
Men er det noen som vet hvorfor nåværende papirtapet løsnet fra sponplatene under? Er det fordi de ikke er malt? Tips som kan forhindre at dette skjer igjen mottas med takknemlighet :)


I mangel på bilder av gardiner slik de ser ut i DAGSLYS presenteres herved et bilde fra julen 2010..
(Don´t mind the Christmas tree) 

Kommentarer

 1. Har ikke så mye erfaring med tapet og sponplater, så her er det ikke mye tips å få:)
  Stilig tapet.Blir spennende å se hva dere blir enig om:)
  Ønsker deg en fin helg, med eller uten oppussing!
  Klem..

  SvarSlett
 2. Flott tapeten med stjerner:-)Så spennende og skal til med litt oppussing.Å så veggene, det viser så godt igjen. Lykke til:-)

  Ha en flott fredag:-)

  Klem klem fra meg:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.