Gå til hovedinnhold

Skyfri himmel

Fru Muffins lar debatten hvile. Eller det som i utgangspunktet var ment som noe i den retning... Utgangspunktet for å slenge  ut en brannfakkel var en kommentar her på bloggen min hvor det ble sagt at det finnes ting en kunne tenke seg å blogge om men som en bevisst lar være. I samme slengen ble det referert til uskrevne regler som har dukket opp i BloggLandia siste tiden.

I ettertid og ut fra kommentarer på ymse blogger så synes det ikke som det eksisterer verken begrensende regler eller andre problemer her i BloggLandia. Alle presiserer at de skriver om nøyaktig det de vil. Ingenting er jo bedre enn det. Det er jo slik det skal være.

Fru Muffins har selvsagt ingen problemer med å forstå at bloggeland helst bør være en rosa sky. For hvem gidder vel å lese om oppvasken og den vanskelige ektemannen? Fru Muffins konstaterer at værmeldingen viser skyfri blogge-himmel. Og vurderer å gå til innkjøp av flere kopper fra Green Gate ;)

Oh happy day :)


Debatten lar vi hvile og her er et soverom etter mitt hjerte :)


Kommentarer

 1. Nydelig soverom!!
  Og, enig med deg, man blogger om hva man vil og føler for, bare man ikke tråkker noen på tærne..
  Man leser hva man vil også, så da får man tro at de som synes vi bloggere skriver om tull og tøys og uvesentligheter lar være å lese...
  For meg er bloggen et herlig fristed fra hverdagen.. Som jeg koser meg med! Og jeg leser de bloggene jeg liker;)
  Ang. handel fra utenlandske nettsteder, så har jeg ikke handlet mye. Toll kommer i tillegg, men uansett så blir det ofte billigere! For meg var det avgjørende at jeg ikke fant denne jakken i nærheten..
  Lykke til!
  klem Heidi;)

  SvarSlett
 2. Hihi, måtte lese debatten. Ettersom jeg ikke fikk bli med i NIB dersom jeg ikke skiftet navn (noe jeg absolutt ikke tenker gjøre), så kan jeg og skrive om hva jeg vil, og det er virkelig befriende ;-) Så får de som liker å lese om litt annet i tillegg til interiør følge med, og de som ikke vil det bla fort forbi bloggen min.

  Jeg likte også det soverommet!

  Ha en flott dag.

  SvarSlett
 3. Happy Valentines Day til deg min venn!

  SvarSlett
 4. Lekkert soverom det ja:-)

  Fin fin ettermiddag til deg:-)

  Klem fra Gry:-)

  SvarSlett
 5. Soverommet var kjempefint !
  Men jeg ble så nysgjerrig , jeg nå ;)
  Og til ikke å være et debattinnlegg så fikk du sagt mye allikevel ;)
  Jeg blogger sikkert i "feil kretser", for jeg har aldri kjøpt en eneste Greengatekopp , men jeg har fått noen skåler og en mugge i gave ? Teller det , tro ?
  Jeg likr å lese blogger der det fakisk er oe å lese. Derfor liker jeg din :)
  Ha en flott valentinesdag :)
  KLem fa Ingunn :)

  SvarSlett
 6. Nåh! La deg nå ikke presses til stillhet.Det er flere som kan "mumle" høyt sjø. Det kommer nok noen gloser fra meg og. Jeg leser ikke så himla mange norske blogger lenger. Mange er over samme lest og og alt er så likt. Enkelte kjempestore blogger er jeg aldri innom med mindre det linkes spesielt til de i noens blogg eller hvis de skriver spesielt godt.
  Her er det stadig dårlig med muffis. Men vi koste oss godt med noen lurvete vaffler som ikke egner seg på trykk( i følge blogglandisk muffins standard) men de smakte himla godt.
  I enkelte blogger synes jeg det er ekstra stas å lese mellom linjene. Fornøyelig. ;-)
  Klem!

  SvarSlett
 7. hei du
  og takk for koselig hilsen inne hos meg.
  jeg tror faktisk du mener skryten, og da tar jeg den til meg :)
  ser du har yppa deg med å stille noen uvante spørsmål her - morsomt! :)
  jeg for min del holder meg unna all jantelov og skrevne regler - og til og med kåringer på NIB (som i mitt hode er et kapittel for seg) med min egen lille "Selvstendighetserklæring": Jeg blogger for MEG SELV. Og hvis andre synes det er bryet verdt å komme innom, og får nytte/glede av det i tillegg, så er det supert.

  Å blogge for å score popularitetspoeng er en håpløs oppgave. Og hva skulle det være godt for?? Sånne aktiviteter la jeg fra meg på ungdomsskolen (som er ei stund siden..) :)

  Jeg har oppsummert mine tanker (på nøytral temagrunn) her, hvis du vil se:
  http://apenthus.blogspot.com/2011/01/reklame-for-interirblogging.html

  fri blogghilsen fra en venn
  Åpent hus

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.