Gå til hovedinnhold

Ting som hadde lyst å bli med hjem

Det strømmet inn med varer på Riviera Maison butikken i dag, noe var kommet i hyllene andre ting var ikke pakket opp enda. Med tanke på forestående kundekveld (med snille rabatter) valgte fru Mufins å bare vindusshoppe i dag.. Mye fint og nytt, her er noen favoritter fra vårkolleksjonen:

Blomsterpotte..fin å ha kjøkkenredskaper i også :) 

Knagg til hundehalsbånd & kobbel. Absolutt noe for pelsdyret...

Å for en lekker matskål!  Stiv pris...nesten 1000,- kroner. Spørs om pelsdyret får gleden av å spise av denne...?


Denne så jeg ikke i butikken men er fin da :)  Her kan man lage sin egen utstilling:)

Vindusshopping eller "research" som fru Muffins velger å kalle turen til Riviera butikken er kjekt det også. Ikke minst for lommeboken :) 


God helg:)

Kommentarer

 1. Ååååå, likte KJEMPE godt hunde skåle men ikke prisen så Lille My får nok klare seg med den hun har, hehe:-)Knaggen var jo også fin.

  Fine kvelden:-)

  Klem:-)

  SvarSlett
 2. Grusomt sytiv pris på den hunde skåla. ikke verdt halvparten engang.Puta var tøff derimot. Snedig med den spenna. Ideen stjæles ærlig og noteres bak øret.
  Sån fiiin uteplass som du drømmer om har jeg hatt i mange år. I allefall til vi flyttet hit, frem til nå har jeg hatt mer enn nok med å få mine tusen og noe planter som jeg flyttet med meg og til å få drivhuset trivelig etter at vi flyttet det og. jadda galskap.Hang 10 meter i lufta og vingla mens jeg nesten bet av meg neglene mine. Er film av det inne på hagebloggen min.Linecas have.blogspot...... osv. Masse hagebilder også om trangen til farger blir påtrengende. :)
  Er litt smpskeptisk til stjerner på stua. blir fort barnesoverom for meg det der, dessuten synes jeg tapeten du har var utrolig fin, og ja det er nok fordi det er umalt under det løsner. Kan løses ved å løfte på det som er løsnet. kline på grunnmaling. La tørke og så ha på ny tapetlim. Tror jeg i det minste.
  Klæmz!

  SvarSlett
 3. Ja, Riviera Maison har mye nydelig og det er velidg viktig med research :) Og jeg kunne tenkt meg den rammen på siste bildet :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Liftgardiner i ull på ønskelisten

Morfar har vært på hytten og tatt mål. Liftgardiner i ekte ullstoff a la Helene Hennie er definitivt på ønskelisten nå. Inspirasjonen kom på Interiør og boligmessen i Grieghallen noen uker tilbake. Så nå er det neste steget å ta kontakt med forhandler og høre om pris på herligheten. Stoffene som Herr og Fru Muffins falt for var i blåtoner og kommer fra Green Apple som også har noen eksempler på nettsiden sin: Liftgardin i ullstoff med skinn detalj... Fine rutemønstrete puter og pledd.. Egentlig likte jeg aller best dette stoffet, gardiner vist på bloggen til butikken Skyttelen i Elverum.,  men regner med at det er litt og hvert å velge mellom også i butikken her på vestlandet.  Bilde lånt fra http://skyttelen.blogspot.com/2009/11/gardiner.html Vinter og høstsesongen er under oppseiling og det er flere ting fru Muffins ønsker seg til residensen på fjellet....for eksempel lampen Wallacestone fra Living hadde gjort seg over spisebordet. Den koster i overkant av 3000,

Hyttedrøm...

Magasinet Sköna Hem viste for en tid tilbake noen vakre bilder fra en hytte arrangert av Helene Forbes Hennie & Christian Maktab .  Fru Muffins er bare helt forelsket i disse nydelige interiørene Hennie tryller frem, fargene og ikke minst den lune fine stemningen ... Ser at  Interiør 63º N    på tampen av året i fjor viste bilder fra den samme hytten, så jeg er nok ikke alene om å like denne stilen :) Begynner nå å glede meg til vår og varmere vær sånn at vi kan fortsette på beise- og maleprosjektet vårt på familiens hytte. Selv om hytten ikke akkurat er i millionklassen så er den bare vår og er i ferd med å transformeres til det fristedet vi ønsker den skal være.. Venter bare på Hardangerbroen, så blir den nok enda hyppigere brukt :)  Bilder fra magasinet Sköna Hem - balsam for blikket  & til inspirasjon.....

Litt nytt

På lørdag hadde mannen min bursdag og vi hadde noen timer fri for litt interiør shopping. Skjenken bak sofaen og de to lampene fikk bli med hjem. Skjenken er samme merke og modell som den som står i yttergangen . Nokså fornøyd med resultatet vi ☺ Lamper fra JC interiør.